|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 7071727374 103> |
Автор | |||
dvovalentna
Група Регистриран: 03.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гледам, одредени загрижени форумџии веќе направиле психо анализа на маж ми и на мене....те не сум можела да го задоволам маж ми, те ова ми фалело, те она ми фалело....Момци, јас искрено настапив на форумот и отворено кажав што сакам, со цел да сретнам некоја сродна душа, да си размениме некое искуство или некоја убава перверзиичка. Ако сте сите ко Патон, кој на секоја цура на форумаов и се жали дека има куренце од 15 цм, само можам да ве жалам.
|
|||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така де, ние отворено те прифативме. Единствено, мислам дека ова е погрешно место за разменување на перверзии, башка и темата е мојот став за хомосексуалноста. Бидејќи имам амбивалентено мислење по ова прашање и самиот факт дека е мислење, би сакал да те прашам, што повеќе те возбудува, секс со девојка или секс со маж? |
|||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
dvovalentna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така де, ние отворено те прифативме. Единствено, мислам дека ова е погрешно место за разменување на перверзии, башка и темата е мојот став за хомосексуалноста. Бидејќи имам амбивалентено мислење по ова прашање и самиот факт дека е мислење, би сакал да те прашам, што повеќе те возбудува, секс со девојка или секс со маж? [/QUOTE Нити те прашувам за твоето мислење (амбивалентно), нити ме интересира. Па да се надоврзам, моја работа е што повеќе ме возбудува, и не ми поставувај веќе вакви прашања, дека не те занимаат. Поздрав |
|||
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Интересно е значењето на содомијата во сонот според муслиманските толкувања на Ибн Араби:
http://www.myislamicdream.com/sodomy_meaning.html Има бааѓи што да се прочита . |
|||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа како планираш да размениш искуства? |
|||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||
dvovalentna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па од каде ти е идејата дека со тебе сакам да разменувам искуства? |
|||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ama etiketi padnaa... lepenje na istite - lele, lele shcho napraivme...
Ami, jas ako odam po dvizhenjeto na strelkata od chasovnikot... odnosno spored praviloto na "desen krug" - toa na drugiot ako ne se stai u moja kozha kje izgleda deka se dvizham na levo(obratno od strelkite na chasovnikot) a toa e spored praviloto na "lev krug". Pa si velam... a da si stojam vo mesto! Изменето од viktorija123 - 08.Февруари.2012 во 11:58 |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од овде Конкретно од првото. |
|||
|
|||
dvovalentna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПхП, ти со Патон (Капор) да си се дружиш, со него искуства да си разменувате....како еминентни психоаналитичари и сексолози, убаво ви иде муабетот.
|
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehehhe, se razgori temava. Se mi e sfatlivo... i onie koi sudat i onie koi prifakaat.. no ne mi e sfatlivo koga nekoi velat da umreme i toa na najbrutalen nacin... kako moze ljubovta da se osuduva? Da se osuduva ni so pomalku ni so poveke tuku so smrt?
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
tomfarek
Група Регистриран: 15.Септември.2011 Локација: Ukraine Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dvovalentna toa sto go napisa pokazuva kolku cisto srce moze da ima iako i samata veruvam znae deka toa sto go izjavi deka go praktikuva e nepravilno...stavot da se osuduva e nepravilen spored mene..ke cueme nekoj napravil nesto vo javnost na tv ili od drug i vednas vikame..sramota..kako mozel..gjubre..treba da se ubie ..treba da se zatvori 100 g..no ako eve sekoj od nas sto ima napraveno za samo edna godina..zamislete da bide objaveno javno..ke izelze deka sme daleku polosi od toj..ke bideme osudeni od site..a bidejki toa ne e objaveno se uste sme.."dobri","cisti",kulturni...taka da dvovalentna sto imase hrabrost da go kaze javno ne e znak deka ona pravi nesto sto na site drugi ovde im e tolku "cudno"..dodeka zamislete deka dovolno e zelbata sto umot (prifatena pomislata od demonot) ja ponudi na srceto i srceto da ja prifati togas deloto e izvrseno..preljubata e izvrsena( nema potreba da se izvrsi na delo zasto covekot ne gresi samo so dela tuku i so zbor i so pomisla ( vo molitvata stoi: Gospodi prosti mi sto sum zgresil namerno ili nenamerno,svesno ili nesvesno so znaenje ili neznaenje so zbor delo ili pomisla)) vo toj slucaj kolku pati sme poglednale na zena so pomisla i sme posakale vo srceto da ja imame..tolku pati sme izvrsile preljuba ako sme vo vrska ili brak...
inaku toa sto dvovalenta go vrsi e grev i e nepravilno..ne znaci ako na dvovalentna ili bilo koj drug pa i jas ni se dopagja da bideme u trojka deka treba taka da bide..deka deloto e pravilno i nie sme u pravu...ne tuku deloto e grev i nie ne sme vo pravo..dovolno e za pocetok cvrsto da znaeme i da se borime protiv toa...znaci deka umot ni e zaroben i deka ne sme izlezeni od grevot tuku deka toj umot ni go zarobil...svojstvoto(hemisko) na umot se menuva.. |
|||
dvovalentna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=tomfarek] dvovalentna toa sto go napisa pokazuva kolku cisto srce moze da ima iako i samata veruvam znae deka toa sto go izjavi deka go praktikuva e nepravilno...stavot da se osuduva e nepravilen spored mene..ke cueme nekoj napravil nesto vo javnost na tv ili od drug i vednas vikame..sramota..kako mozel..gjubre..treba da se ubie ..treba da se zatvori 100 g..no ako eve sekoj od nas sto ima napraveno za samo edna godina..zamislete da bide objaveno javno..ke izelze deka sme daleku polosi od toj..ke bideme osudeni od site..a bidejki toa ne e objaveno se uste sme.."dobri","cisti",kulturni...taka da dvovalentna sto imase hrabrost da go kaze javno ne e znak deka ona pravi nesto sto na site drugi ovde im e tolku "cudno"..dodeka zamislete deka dovolno e zelbata sto umot (prifatena pomislata od demonot) ja ponudi na srceto i srceto da ja prifati togas deloto e izvrseno..preljubata e izvrsena( nema potreba da se izvrsi na delo zasto covekot ne gresi samo so dela tuku i so zbor i so pomisla ( vo molitvata stoi: Gospodi prosti mi sto sum zgresil namerno ili nenamerno,svesno ili nesvesno so znaenje ili neznaenje so zbor delo ili pomisla)) vo toj slucaj kolku pati sme poglednale na zena so pomisla i sme posakale vo srceto da ja imame..tolku pati sme izvrsile preljuba ako sme vo vrska ili brak...
inaku toa sto dvovalenta go vrsi e grev i e nepravilno..ne znaci ako na dvovalentna ili bilo koj drug pa i jas ni se dopagja da bideme u trojka deka treba taka da bide..deka deloto e pravilno i nie sme u pravu...ne tuku deloto e grev i nie ne sme vo pravo..dovolno e za pocetok cvrsto da znaeme i da se borime protiv toa...znaci deka umot ni e zaroben i deka ne sme izlezeni od grevot tuku deka toj umot ni go zarobil...svojstvoto(hemisko) na umot se menuva.. [ Момак, мислам дека бев јасна во предходните постови. Твоите средновековни погледи на светот задржи си ги за себе. Мојот ум е едуциран и слободен. Те молам не ми реплицирај затоа што џабе ќе си го трошиш времето. Воопшто не ме интересира твоето мислење. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...devojko,...ne si ni svesna shto se pravele vo sredniot vek,...ama skrishno !
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
dvovalentna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И овие кобожемски високо морални форумџии би го правеле да можат, но кисело им било грозјето...не чинело :) |
|||
Внеси реплика | страница <1 7071727374 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |