|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 103> |
Автор | ||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dvovalentna, кога ќе сакаш да цитираш некого те молам користи ја опцијата Цитирај во горниот десен агол. Така е попрегледно |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ок...јас само ќе си го повторам својот став, дека секој може и има прави да се определи, изјасни и да живее како што сака....и дека јас немам никакво морално право да му судам или осудувам тој што живее по други морални норми од моите.....
или народски кажано...секој може да се е.е со кого и како сака...а мене ич да не ми чуе за тоа.....
|
||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не знам што толку ја нападнавте dvovalentna?
Ако таа сака да си ги задоволува своите лични сексуални пасии на тој начин и со тоа не повредува никого, тогаш не гледам причина да биде осудувана. Точно е дека со задоволувањето на нашата периферија нема никогаш да го задоволиме центарот на нашето битие, па затоа секогаш ќе бидеме гладни, но тоа останува да биде само лично осознавање на секоја индивидуа и не може насила да се всади во човекот. Минуваме низ многубројни фази во својот живот, некои никогаш не ги премавнуваме, од некои ни остануваат опашки како неразрешни работи... но сето тоа е човечки. Според тоа, ако за dvovalentna сегашниот живот е нејзината реалност и исполнетост, тогаш за неа тоа е токму тоа без обзир колку истото е сосем спротивно за било кој од нас. Ние си живееме во својот меур, со својата перспектива за животот. Нашето осудување или исмевање на туѓиот меур е подеднакво валидно како осудувањето и исмевањето на нашиот од страна на другите луѓе. |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
dvovalentna
Група Регистриран: 03.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зошто сака и друга жена? Па има повеќе можни одговори...прво, чисто аритметички две се повеќе од една. Второ, биолошки, машкото теоретски може многу повеќе да се реплицира од жената 300-500 милиони сперматозоиди по ејакулација, во споредба со 1-3 јајце клетки месечно, и најбитно и на мене ми е поубаво. |
||||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Никој не ја нападна, ниту ја осуди, само ја прашав?
|
||||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Фино, ама мажот може до 3-4 партии секс, жената и до 20 пати. Ако гледаш аритметички, секогаш можеш да најдеш друга, па аритметички секој е заменлив. Ако и тебе ти е поубаво, зошто тогаш немате тројка со двајца мажи и ти сама? |
||||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||||
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тројка е 3D..........dimenzija |
||||
dvovalentna
Група Регистриран: 03.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сме правеле и тоа, 4-ка додуше...ама не ни се погоди некако. Не му се свиѓаше женката на маж ми. Мада и за тоа сме отворени, ако најдеме некој убав пар. За соло машки не сме заинтересирани, да не дојде до недоразбирања. Љубов е едно, чист секс е друго....колку од вас сакаат а неможат дома порнич да имаат, ајде бидете искрени. Љубоморни сте му на маж ми, знам....малкуте пријатели што знаат за неговиот "харем" му завидуваат...Но, соберете "муда", кажете им на партнерките што сакате, па можда и вие ќе бидете пријатно изненадени.... |
||||
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ај да собереме муда и да те прашам, толку си очајна у кревет што не можеш да го задоволиш?
Изменето од pHp - 07.Февруари.2012 во 16:14 |
||||
|
||||
paton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ејјјјјјјјјјјјј........колку му љубомориме на маж ти...абе не си свесна.............
а си го прашала ли дали сака тројка ама без тебе....со други две жени............ |
||||
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
paton, не успела играта со друг маж. Не му се свиѓа друг да му ја ... жената ... Ама топ му е со две други...
|
||||
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Токму така... оноа второто е чисто физичко задоволување. Празнење на вишок енергија без емотивно инвестирање. Нема некоја поголема и подлабока вредност, но... ако тоа те задоволува и се среќна сто него, good for you! |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
paton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ама топ и е и нејзе........ оти е лезбејка......
|
||||
paton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе што знаеш ти за секс и љубов.......сексот е најбитен......љубов не постои...........сексот е ВРВ........... |
||||
Внеси реплика | страница <1 6869707172 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |