|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке ме викнеш да си поиграм со него еден ден мила |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja od izborot na tarantuli kaj nas ic ne sum zadovolna. Ja od Srbija bi si zemala...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma od kaj saka neka e..samo da e pajak...jas ne biram po izgled, samo da go vospitam dobro..:)))))
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti znaes li kolku griza baraat tie, pa kolku ke imas problemi so apetitot dodeka se presoblekuvaat... Pa tepmperaturi na terariumot, pa hrana posebno prilagodena za niv..
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro be...ja avijaticar sum ili vetrinar.....hi hi hi
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ma, za rodenden imate po edno od mene, i ti i Natalija... Kakov vid sakate, arachnida li?
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bilo kakvo samo mallllecko da e ....
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da de, od malo mora da so iscuvas... Ako nemas spremeno dobar terarium, ne ti go nosam...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 macki
2 kucina
1 akvarium so ribi
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
bella
Нов член Регистриран: 07.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
akvarium so 26 ribi.
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auu, 26?? Kakvi se?
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |