![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 351352353354355 482> |
Автор | |
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke vidime za toa, ke pobedi podobriot da se stopi pobrzo snegov Изменето од panter123 - 27.Јануари.2012 во 20:30 |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Кој снег Да се истегнам малце на кревет да одморам од седењево |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ако станеш нема кого да саботирам...
да победат Хрватите вечерва... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ова тактички мене ми изгледа Да тркнам до кола да си го земам телефонот...Мина периодот за ризични повици |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
почекај уште малку... ризикот е голем
да ми помине главата.... |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Е доста гледаш во патиките Да не се зафатам пак со оној еден мал милион нови игри |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ke ti dadat rabota nemas vreme za igri
aj da spijam
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
ајде легни си.....
|
|
![]() |
|
Сте си се договориле вие,ништо за работа не сте оставиле Јуфки за доручек |
|
![]() |
|
една сабота без јуфки да почне ако може
![]() јас едно какао сакам |
|
|
![]() |
|
Ако сеуште сакаш,стави две Да сфатат ладно ми е и не ми се излегува |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sedat so parno, kako da te razberat
da gledame Sabiha vecerva
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
nemoze, vecer imame pobitni raboti da pocnam so rabotata sto ja planirav, dosta odlozuvav |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
ne moze da pocnes, pocekaj da prestane snegov
![]() da vrne , da vrne uste tri dena bez prestan
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 351352353354355 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |