![]() |
|
Деца |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 158159160161162 263> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Ја просто не знам како се љубав збива око нас
![]() златце ![]() ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() |
|
![]() |
|
Љиљана ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
ДЕТЕ
Неки неће да се сете, да су некад били дете. Придике које дају, то је све што данас знају. Чујте бре, за име света! Маните ме тог детета. Играј се тамо сам. Играчке ћу да ти дам. Ја не жалим пара, ти покажи дара. Добро дете буди! Нека виде људи. Видиш! Имаш дете све. Буди добар. Учи бре! Нећу тебе да се стидим. Добар да си, то да видим. Гладан ниси. Ниси жедан.Зато мораш бити вредан. Немам времена. Заузет сам сваког трена. Нећу да ме ико кара, јер не жалим за те пара. Купујем ти све модерно, да би био дете смерно. У најкраћем року, да си ми у току. Стално радим. Стално трчим. Због тебе се мучим. Стварам све што могу теби, да патио не би. Не могу да говорим. Морам да се одморим. Радим по цео дан, да остварим теби сан. Не поступам с тобом строго, а имам и посла много. Купујем ти дете све, да видиш да волим те. Свака твоја срећа, за мене је још већа. Улажем у тебе све, оствари ми давне сне. За тебе сам све то стеко, да ми будеш и ти неко. Љиљана Ћуић |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 158159160161162 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |