|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 475476477478479 890> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk.. edvaj cekam da pocnam da ja citam slednata kniga
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..слушнавте...го убиле Саваш
Изменето од sanja-a - 30.Јануари.2012 во 21:16 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..не се возбудувај Сање,не умира тој
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...како да не се возбудувам... сеа оној по дома нема што да праи...
Изменето од sanja-a - 30.Јануари.2012 во 22:54 |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..мачка со 9 животи е он
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...фаца е
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..појава е
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STRASNO!
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..шпиуни су меџу нама
|
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк запалиле црква во Струга
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..понеделник бил најсекси ден,т.е. на возбудата..а ја цело време си мислам на пијаниците
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK .....A jas si mislev do mene e , a toa bilo ponedelnik
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..мечето Ушко одамна заврши мислам
|
|
|
IdividiUser
Група Регистриран: 29.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк.. Гледам на кафе, ракија, пиво, лубеница, гледам и под вода, на антифрис, погодувам гатанки, гледам на дланка, и под неа, мањачам, тропам на канта, тропам зелени, пеам приспивни песни... имам и уште многу способности
|
|
Внеси реплика | страница <1 475476477478479 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |