IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Што најмногу ве иритира
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што најмногу ве иритира

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 20>
Автор
Порака
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2012 во 19:05
кога  ќе  ми  згрешат  една    буква  од  името  ....губитник
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2012 во 14:19
еее многу работизагриженост
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2012 во 18:15
печурки во секоја манџа,
разноразни диети и жени кои "ништо не јадат туку  хронично се отечени",
ѓубреџиите во 07 наутро на мостот во Влае,
шоферишта налегнати на сирената,а пред нив има колона од минимум 10 други автомобили,
црн корен кај плава женска
комшиката над мене
четот на фб
Мишко генетичарот... ... ...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2012 во 22:04
Кога го слушам она ЌЕ
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 11:16

Кога некоја комшика ќе ти се акне од 8 саат на гости...

Мислејќи дека сите ко неа секој ден се дома по цел ден.

И викендот не им претставува ништо посебно

Па да не можеш  ни да доручкуваш ко човеклутина

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 16:29
Сител и Канал 5-навечер турски серии, цел ден репризи на истите турски серии
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 19:42
ме иритира кога ми се лигави некој и ми дава надимаци од типот Санче, маци, срце..... а се што им треба е да знаат како било на испит..бооооооооо од кожа ме вади

кажи бре директива и чао пријатно

Изменето од sanja-a - 28.Јануари.2012 во 19:45
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 19:51
De ma Sanjce, cici-maci, itn... a da se naviknes ti na ligav... ovaaa, nadimacite?
Incredible Blue
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 19:56
не пали таа финта кај мене
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 20:22

..ograniceni,prosti lugje,glupavi lugje,verski fundamentalisti i verski fanatici,lokal-patrioti,nacionalisti,anarhisti,nacisti,pedofili,voeni,rasni,politicki,tranzicioni profiteri,luge frigidni koga se raboti za svoj stav i svoe mislenje,Latas i site onie koi se spremni na nekogo u supak da mu vlezat samo da mu se dodvorat,Luge sto vo naslovot na svojata emisija stavile zbor "Burek"(a pritoa javno serat na TV),mali,debeli koi mislat deka oni se vo pravo samo poradi toa sto slobodata na govorot e zagarantirana so Ustavot,Milenko i negovite dzigerici,pederi vo dusa,bumbari-i crni i beli,luge koi mislat deka kvizot "Nesto ili Nisto" e najgledano "kviz-show" na site vreminja,a pritoa ne znaat deka se raboti za franshiza stara 62godini koja e odamna pre-izgustirana,McDonald`s burgeri(premali i preskapi se),homofobi,kurvi-ali u dusa,komsiite koi napamet go znaat brojot na hemoroidite na site drugi stanari vo vlezot,a za svoite krasti na facata velat deka se samo sezonska alergija,lopovi,preljubnici,drkadzii(onie sto
drkaat poveke od 3 patimesecno),luge sto za fetis imaat spandex....i..ej nemam vreme..aj ke prodolzam utre
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 20:48
ме иритира кога труд од пола саат со голема доза на озбилност, ми го снемува за помалку од секунда бидејќи несакајќи сум стиснал копче на тастатурата...

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 20:49
Originally posted by Novak Nastich Novak Nastich напиша:

..ograniceni,prosti lugje,glupavi lugje,verski fundamentalisti i verski fanatici,lokal-patrioti,nacionalisti,anarhisti,nacisti,pedofili,voeni,rasni,politicki,tranzicioni profiteri,luge frigidni koga se raboti za svoj stav i svoe mislenje,Latas i site onie koi se spremni na nekogo u supak da mu vlezat samo da mu se dodvorat,Luge sto vo naslovot na svojata emisija stavile zbor "Burek"(a pritoa javno serat na TV),mali,debeli koi mislat deka oni se vo pravo samo poradi toa sto slobodata na govorot e zagarantirana so Ustavot,Milenko i negovite dzigerici,pederi vo dusa,bumbari-i crni i beli,luge koi mislat deka kvizot "Nesto ili Nisto" e najgledano "kviz-show" na site vreminja,a pritoa ne znaat deka se raboti za franshiza stara 62godini koja e odamna pre-izgustirana,McDonald`s burgeri(premali i preskapi se),homofobi,kurvi-ali u dusa,komsiite koi napamet go znaat brojot na hemoroidite na site drugi stanari vo vlezot,a za svoite krasti na facata velat deka se samo sezonska alergija,lopovi,preljubnici,drkadzii(onie sto
drkaat poveke od 3 patimesecno),luge sto za fetis imaat spandex....i..ej nemam vreme..aj ke prodolzam utre
полека, да не направиш некој геноцид во афект намигнувањеплазење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 00:59
....koga nekoj ke kaze za neshto,

...deka toa ne bilo taka  samo vo makedonija tuku,...nasekade bilo taka!

...chovek da pukne od muka , koga ke slushne neshto slichno !кубење коса
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2012 во 17:29
Неисполнување на ветеното.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.