|
Европско првенство во ракомет Србија 2012 |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За победата браво, за 5-тото место уште поголемо Браво
За Лазаров... нареден пат нов рекорд да постави п.с. Вечерва Хрватска да победи и то Изменето од sanja-a - 27.Јануари.2012 во 21:30 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SRBIJA gi tepase HRVATITE ......Kako VOL u kupus
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5-to mesto u rakomet i I-vo u navivanje...
Cestito, pa po medal na olimpijada... te go London kaj e... |
|
Incredible Blue
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Србија во финале!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се додека кај нас се радуваат на туѓите успеси ние секогаш ќе се радуваме на пропуштеното , секогаш ќе критикуваме наши играчи и секогаш ќе сакаме да сме послабо рангирани него нашите северни соседи. Бај д веј ми се допадна натпреварот Убава игра пад на Хрватите во второ полувреме Србите искористија и за нив следи финале.Она што не ми се допадна е национализмот кој изгледа е невозможно а да не се покаже
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опа Ѓурѓо, Балиќ се жали на судиите.
Ова е вистински хрватски џентлмен ...
Сантијаго, ти го избришав коментарот, цитирај ме ако сакаш нешто да кажеш... Изменето од LiDivio - 28.Јануари.2012 во 15:51 |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едино у ракомет што беа подобри онака за класа од србите, ама јбг треба и срце јуначко да се има за победа не е само излези па играј. Ај што ги тепаа како вол у купус на паркет него и пред тоа ги размаваа по нови сад на ангро,така да два пати го јадат за два дена. Аирлија нека им е на братскиот народ од север и им посакувам златна медаља у финале. Упсс...???? кое бе финале???? неколку ги играат овие денови веќе и јас се изгубив на која тема сум
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последниов наш натпревар го следев на плоштад ... ...сите ..але але але..... само една жена ....оле оле оле ..... се згазивме од смеа ......
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
P.S. Daj boze u nedela povtorno prognoziraj da izgubat Srbite,kako bi bil 100% siguren deka Srbija ke bide nov Evropski Sampion |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам дали некогаш се случило ама треба да се напомене дека во недела еден народ во 4 финалиња настапува во 3 различни спорта. Невероватно, им посакувам 3/3 злата, од се срце.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скопје - Свечен пречек за ракометните репрезентативци на Македонија кои
го освоија петтото место на Европското првенство во Србија со што обезбедија квалификации за Олимписките игри. - Вицепремиерот Зоран Ставрески ќе ги пречека ракометарите. - пречек на граничен премин Табановце. (13:00) - пречек пред ТЦ Бисер во општина Аеродром. (13:30) - пречек пред Комплекс банки. (13:45) - централна прослава на плоштад „Македонија“. (14:00) |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КИРИЛ ЛАЗАРОВ НАЈДОБРИOТ СТРЕЛЕЦ НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО СРБИЈА
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајстор е Лазаров... го исплукаа на почеток ама на крај им ги затна муцките
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |