![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 465466467468469 890> |
Автор | |||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
сдк...отидов јас ...да кснам нешто, повеќе пиво да поднесам ако дојде моментот
сдк..поздрав дечки...до подоцна ![]() |
|||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|||
![]() |
|||
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
||
..tebe Bibi_G,nema nisto da ti bide namesteno,se dodeka ne mi kazes,zasto si go smenila imeto?.Kolku sto se secam,(a mislim da se secam),neli bese Biba_G ![]() ![]() |
|||
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|||
![]() |
|||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
||
јавно вака не ти кажувам ништо друже пријатељу... ќе ти се отворам само уз флаша висококвалитетна боза ![]() ![]() ![]() |
|||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
СДК..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
сдк...во стил на изронетата во суратот нали.... ногу сум среќна, емотивно возбудена....браво дечко браво
![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
![]() |
|||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
||
СдК....Оооооо вери гуд... ![]() |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
![]() |
|||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Е баш да видиме кој во што изиграва ... попаметен
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Сдк...луд , збунет , откачен
|
|||
|
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
||
sdk ., sekoja chest na rakometarite ., bez meshkanija na sudiite ., pokazhaa kako se igra rakomet.,... a site pogore shto se raduvaat ., imaat i zoshto., ednostavno ja chuvstvuvaat ., so emocii pobedata na rakometnata reprezentacija na MAKEDONIJA...........bravo za mamamd i ostanalite
![]() Изменето од pajser - 20.Јануари.2012 во 08:42 |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Lici na mene ![]() ![]() |
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
||
Кога ќе помислам колку сум добар, ми иде да се убијам
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 465466467468469 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |