IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам Да  Кажам .......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам Да Кажам .......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 463464465466467 890>
Автор
Порака
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2012 во 00:17
SDK...Na nekogo ,tek sega mu se razdeniloизненадување
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2012 во 12:03
sdk.. mi se place.. mnogu
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2012 во 13:09
СДК

Рамото за плачење ... и исплачи се. Нема подобро од тоа
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2012 во 13:27
sdk ... umorna sum od frki
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2012 во 14:06
сдк, јас сум уморна од книги... и сеа ќе чистам
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2012 во 16:29
Сдк...Конечно раат некоја минута
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2012 во 17:02

СДК - Меси напиша нешто и на кирилица голема насмевкахипнотизиран ... ај со лесно нека е за понатаму. да

Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Љубов, милосрдие, разбирање и прифаќање... тоа е тесната врата која води до нашето спасение.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2012 во 22:23
SDK...Vo " Vezbanje " , "Seks", "Pravo" ......I drugi ....nema moderatori.....
moze na primer ..... Veljkobh...da go stavatда

Изменето од laki_bu - 18.Јануари.2012 во 22:25
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2012 во 22:46
глупаво е чувството...кога не знаеш дали треба да почекаш или едноставно да се откажеш ...

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2012 во 05:21
Sakam Da Kazam...vecerva posle rabota bev na pivo so eden mnogu interesen decko...Gay se razbira,no totalno razlicen od site drugi sto gi znam.Deckoto e top,da ne mi kazese deka e gay nemase nikogas da poveruvam,tolku mnogu testosteron odamna ne sedel karsi mene na masa..Crn,visok,zeleni oci..ali ona sto najmnogu me iznenadi..negovite konzervativni stavovi u vrska so ljubovta.
Jas mislam deka mi se dopadna tipot.Bidejki obajcata ziveeme vo Aerodrom..se isprakjavme cela vecnost..Na kraj mi rede deka mu se dopagjam i deka saka da bide so mene..Ne pokazav,ali se cuvstvuvav zadovolen..Iako bese mrak..NE..NE se poljubivme..vaka hemijata i napnatosta e uste pogolema.Utre povtorno ideme na pivo...pa ke vidime..
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2012 во 14:29
Originally posted by Novak Nastich Novak Nastich напиша:

Sakam Da Kazam...vecerva posle rabota bev na pivo so eden mnogu interesen decko...Gay se razbira,no totalno razlicen od site drugi sto gi znam.Deckoto e top,da ne mi kazese deka e gay nemase nikogas da poveruvam,tolku mnogu testosteron odamna ne sedel karsi mene na masa..Crn,visok,zeleni oci..ali ona sto najmnogu me iznenadi..negovite konzervativni stavovi u vrska so ljubovta.
Jas mislam deka mi se dopadna tipot.Bidejki obajcata ziveeme vo Aerodrom..se isprakjavme cela vecnost..Na kraj mi rede deka mu se dopagjam i deka saka da bide so mene..Ne pokazav,ali se cuvstvuvav zadovolen..Iako bese mrak..NE..NE se poljubivme..vaka hemijata i napnatosta e uste pogolema.Utre povtorno ideme na pivo...pa ke vidime..

ako slucajno ispadne deka ne e gay, pusti go navaka...i jas pijam pivo трепкање

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2012 во 14:47
СДК..велиш црн,висок,зелени очи.....мечтаење
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2012 во 14:52
сдк... и кали пие пиво голема насмевка

Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2012 во 15:00
sdk... ova Zumbava dusha mi izvadi!
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 463464465466467 890>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.