|
Кое CD последно сте го купиле? |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | |
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne pametam koga posleden pat sum kupila CD...
se shto mi treba simnuvam od net, i onaka kaj nas retko (skoro nikogash) mozham da najdam ona shto mi treba... ama poslednoto CD mi e podarok od draga lichnost, prijatel koj sega e preku barata... od tamu mi go prati IL DIVO - ANCORA.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posledniot koncert na Tose Proeski
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ι.Μ. ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΑ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Paraklesis of our lady paramythia - iera megisti moni vatopaidioy The Choir of Vatopaidi Fathers - The Divine Liturgy of st. John Chrysostom |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехееееееееее тоа беше пред ерата на интернетов...
Buena vista social club
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последно ЦД кое сум го купил беше First Born од битолскиот метал бенд A.T.A (Against Them All). Сега следно Цд кое ќе го купам ќе биди Monuments од Aeon Arcanum.
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред неколку дена од Германија ми го донесоа двојното CD:
Прахристијанско медитирање - за проширување и стабилизирање на свеста аудио извадок Изменето од Majkl - 17.Јануари.2012 во 13:57 |
|
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не го купив баш, го добив гратис со купена влезница, на неговата промоција
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od Britney Spears - Femme fatale tour live from Toronto
I prosle toa go najdov istiot koncert na torent za dzbe mi letnaa skoro 50$ |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Владо Георгиев - Даљина
уствари поклон ми е од љубениот Изменето од Schatzii7 - 17.Ноември.2013 во 18:20 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама е купено од семејниот буџет
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најмалку е тоа битно...важно се сетил и ми го купил од Србија
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последно ЦД шо го купив беше Deadshot - Something Wrong In Our Believes.
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |