![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345346347348349 482> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikoj ne doaga ne gledas
da ne zaboravime nesto
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не само јас каснев Кога тоа спомна да си гo пуштам концертот од Coldplay Изменето од Орка - 17.Јануари.2012 во 22:20 |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
aj ne galami kasno e orka
da grickame nesto i gledame tv
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Слободно само не ме мрдајте од компјутер Да кснам нешто мрсниччко,кога се мислам утре да постам |
|
![]() |
|
kasni si utre ..ne se sekiraj
da jademe nesto blagicko sega
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
a kako ovoa da se sabotira ., zavisnik od chokoladi
aj frlajte poveke cepanici vo kumbeto |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
А секира да оставеше,не ги собира трупциве
![]() Да се заврши со забов денес...
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ако не ти е страв од забари
![]() да станам да учам |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Какво станување...Се знае како се учи,додека да го загрееш столчето
![]() Може сепак не е лошо да дремнам малце.
|
|
![]() |
|
ANITKA111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
rano e
![]() sakam da bidam nevidliva ![]() |
|
![]() |
|
Сакаш,сакаш но неееееееема...Па иде,неправда да тоа е неправда Глава на јастук и сон да ме фати
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
tesko son ke te fati koga pies kafe navecer da zaminev nekade na zimuvanje |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
следната година сигурно ...
![]() да станев да си ја довршев работата
![]() |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
ke ja dovrsis posle relaksacijava na forumov da izgledav nekoj dobar film |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345346347348349 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |