![]() |
|
Џандар збира со нов водител |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Март.2012 во 18:16 |
И во Џандар ....султаноманија ....
![]() Марко денес облечен како Султан ....
![]() |
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зошто толку лесно паѓаат коли во Џандар Збира?
Сега на почеток е така додека да се залажат луѓето малце дека секој има голема шанса да добие кола ![]() ![]() Инаку да кажам мое мислење за водителот како ја води емисијата...средно некако,не е лошо. Изменето од FosterThePeople - 15.Февруари.2012 во 17:28 |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Денес по трет пат падна автомобилот
![]() Учесниците многу лесно стигнуваат до три џандари, со оглед на тоа што од 12 полиња половина се џандари. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
токму што налетав и јас на тоа видео
![]() ![]() ![]() ![]() ужас !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Во првата емисија на нивна голема несреќа падна автомобилот и изгледа се исплашија
или снемаа пари за повеќе емисии ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Катарина Велика била ................................. Великодушна
Познатиот хит на Мадона од 1992 година беше ............................ како певица ![]() ![]() Изменето од Schatzii7 - 21.Јануари.2012 во 19:09 |
|
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
значи колку неверојатно добро се профитира во време на сиромаштија, тоа е неверојатно...
инаку, премногу е застарен типот на квизот, за денешно време, нека не се мачат да враќаат шеми што во цел свет се заборавени од седумдесет и некоја... нека се помачат малку да направат нешто ново и досега невидено квизот го памтам иако бев уште копиљ тогаш и стварно беше интересен, ама сега нема смисла никаква... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
И јас го имам истото мислење дека нема да биде толку гледано како порано, најмногу поради водителот. Сите очекувавме дека повторно Игор ќе ја води емисијава.
![]() Колку што можев да видам доделуваат многу награди што е за пофалба, а и прашањата беа ептен лесни во првата емисија, но не знам дали ќе бидат и во останатите емисии толку лесни и едноставни. Можеби тоа им е некаква стратегија да видат луѓето колку лесни прашања се поставуваат па да се пријавуваат во што поголем број, а по извесно време да ја сменат тактиката, а и да го намалат бројот на наградите. ![]() Изменето од Schatzii7 - 17.Јануари.2012 во 14:13 |
|
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Не ја гледав првата емисија, но мислам дека нема да има толкава гледаност како Џандар збира со Игор Џамбазов. Плус лошо е што е во 17 часот во недела, тогаш има најчесто ногомет, нема да ми падне на памет да гледам Џандар збира.
![]() |
|
![]() |
|
Се враќа некогаш многу познатото шоу Џандар збира, кое во
деведесетите години се емитуваше на МТВ. На 15 јануари се
емитуваше првата емисија Џандар Збира на Канал 5 со почеток во 17 часот.
Желбите на гледачите да го видат повторно Игор Џамбазов како водител на Џандар Збира не се исполнија. Новиот водител е Марко Новевски. Емисијата е речиси со ист концепт каква што се сеќаваме, ќе се доделува и автомобил Сеат. Уште во првата емисија падна автомобилот. Доколку сте ја пропуштиле првата емисија, прочитајте го овде сценариото. Што мислите дали овој проект ќе има толкава гледаност и популарност како во минатото? Дали новиот водител ги исполни вашите очекувања? Изменето од Schatzii7 - 17.Јануари.2012 во 13:54 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |