|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 54> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Девојката: Љубоморна сум.
Дечкото: Нема потреба да бидеш љуборморна. Девојката: Зашто ? Дечкото: Ти имаш нешто, што тие немаат. Девојката: Што тоа? Дечкото: Моето срце.....! |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штом искрено се сака ... и љубомората е присутна
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
ANITKA111
Сениор Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ne prasuvaj daa
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubovta nema vrska so ljubomorata.
Ljubovta e davanje, pravenje na ljubeniot srekjen i zadovolen. Ljubomorata e neshto sosem sprotivno i taa se ragja od posesivnosta, egoizmot i suetata. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
smilegirl
Група Регистриран: 23.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум, понекогаш
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bev... Ama ne, zosto?Ako e moe ke si dojde, ako ne e toa e...
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovta e sloboda... |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bev po malku , sega ne sum nimalku ....!
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam da bidam ponekogas, ama mnogu sum protiv pravanje ljubomorni sceni, cepkanje po tugi telefoni, rasprasuvanje, koja ti e ovaa itn. Ok e nekad da si prasa covek nekoi raboti u muabet, no ne da gushi ili da gusham nekogo. Sekoj si ima pravo na svoja privatnost i nisto ne mi dava za pravo da chepkam.. a ako resila da me izvara taa ke go napravi toa pa kolku i jas da se trudela da kontroliram
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога искрено љубиш, нема потреба од љубомора. Искреното и од срце љубење на другиот подразбира целосна доверба. Љубомората е чувство кое се јавува како резултат на страв, страв од губиток на оној кој го љубиме, страв од понижување и т.н. Љубомората е показател дека некого можеби го сакате себично и само за себе. Кога сакаш некого целосно, не му стоиш на патот на неговата среќа. Ако друго лице ја/го прави среќен, тоа треба да ве радува, не да ви пречи.
|
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da da. taka e Php, toa i sakav da go kazam. Neli, toa cuvsvtvo na ljubomora se javuva kaj sekogo, no kako ke odreagirame, kako ke odbereme da odigrame, dali ke napravime skandal ili ke razmislam dva pati pred da ja zeznam rabotata... Ako nesto mi preci mozam da napravam muabet za da razberam za da ja namalam tenzijata, ama da skokam kako prle pred magare - izbegnuvam, iako toa ne znaci deka ne se slucuva.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама воопшто не треба да се јави тоа чувство, ако искрено сакаш некого. Ако се јави, тогаш проблемот е во нас. Не љубиме целосно, љубиме себично. Сакаме да ја поседуваме таа личност, да ја затвориме на некој начин, само за нас. Да сакаш, значи да ја положиш својата среќа, во среќата на другиот. Па, ако тоа лице, што искрено го љубиш, е посреќно, порадосно со друго лице, тоа треба да те исполни. Да те радува, зошто лицето што го љубиш е посреќно.
|
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pHp, sepak, ne sme sovrseni.. mozeme da go negirame toa cuvstvo kako postoecko i da mizime, ama toa ne znaci deka ne postoi...
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |