|
Сител тв |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ни EDO не им се рамни
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа еве и нешто убавоИм посакувам среќа,долг брак и многу дечиња
Новинар на Сител ја запроси водителката сред Дневник! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека им е со среќа !
Добро е и кај нас да се види тој модерен начин на запросување пред цела јавност на Тв како што е и низ цел свет во последно време Не се сомневам дека требало да собере храброст со оглед на тоа што е новинар во телевизијата али ипак секоја чест за тоа
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekja neka gi prati siot zhivot !
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се стопив ... од милост...со среќа нека им е
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe mi ja zede pred nos...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi e zal za ovaa televizija,otkako i ja fingiraa smrtta na A1 TV,sega se obiduvaat da ja zamenat istata,no za zal sosema bezuspesno..Sitel e partiska televizija za koja i ne vredi da se misli,dovolno e da poglednete koi faci se urednici na nadvoresna,zabavna,sportska redakcija..i se e kazano..mene mi e zal za Sitel,koga ke padne vlasta oni ke padnat vednas pod nea.."krusata pod krusa pagja
|
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Беа здружени кога имаа заеднички “непријател“, ама сега изгледа за ситница се скараа “верните другарки“
Канал 5 и Сител се скараа чии вести се погледани |
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A za sto se skaraa? Sitel kako pravi lesinari (sto i se) ne docekaa da ja zatvorat A1,i vednas im go zede udarniot tajming na Dnevnikot (vo 19.00h)..i se ke bese relativno dobro da ne bea turskive serii..Koga kanal 5 ja najavi Sulejman,vo vreme koga Baldar idese na Sitel,ovie od sitel prethodno gi preduhitrija,pa gi pomestija site termini na site turski,indiski,pakistanski filmovi,se so cel nivniot Dnevnik da go gleda narodot a ne Sulejman...pa duri i vestite gi skratija..ali od celava mizerija ima i nesto pozitivno..ja skratija Backstage od 15 na 7 min..najposle nema da gi gledam onie kozite smrdlivi |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сител моментално стана најшабанска телевизија во Мк...односно присвојиа се што не чинеше од А1, т.е. сериите без грам вредност....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идиотска работа-послаб пренос немаше. Што им е бре на лугево-наша репрезантеција игра ееееј. Не биле криви, ма немој-а мораше ли реклами да бутаат-морааа ли
Катастрофален пренос на ракометот Македонија - Данска |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оние од А1 го умреа Али Риза..и се виде како завршија. овие пак од СИТЕЛ,скоро имаа обид да го убијат и Саваш,арно ама во последен момент се поправија и ..го оживеа човекот!.на општо задоволство на народните маси..... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лесни пари ...... што е добра оваа Сител.....
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |