IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Сител тв
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сител тв

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
Автор
Порака
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2012 во 19:54
абе ни EDO не им се рамни газење од смеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2012 во 22:38
Аааа еве  и нешто убавоИм посакувам среќа,долг брак и многу дечињасреќа

Новинар на Сител ја запроси водителката сред Дневник!

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2012 во 22:56
Нека им е со среќа ! среќа
Добро е и кај нас да се види тој модерен начин на запросување пред цела јавност на Тв како што е и низ цел свет во последно време голема насмевка 
Не се сомневам дека требало да собере храброст со оглед на тоа што е новинар во телевизијата али ипак секоја чест за тоа да
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2012 во 23:03
Srekja neka gi prati siot zhivot ! среќа
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2012 во 23:07
се стопив ... од милост...со среќа нека им е љубов

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2012 во 00:02
Abe mi ja zede pred nos...плазење
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2012 во 07:33
Mene mi e zal za ovaa televizija,otkako i ja fingiraa smrtta na A1 TV,sega se obiduvaat da ja zamenat istata,no za zal sosema bezuspesno..Sitel e partiska televizija za koja i ne vredi da se misli,dovolno e da poglednete koi faci se urednici na nadvoresna,zabavna,sportska redakcija..i se e kazano..mene mi e zal za Sitel,koga ke padne vlasta oni ke padnat vednas pod nea.."krusata pod krusa pagja
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2012 во 22:37
Беа здружени кога имаа заеднички “непријател“, ама сега изгледа за ситница се скараа “верните другарки“изненадување
Канал 5 и Сител се скараа чии вести се погледани
Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2012 во 04:17
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Беа здружени кога имаа заеднички “непријател“, ама сега изгледа за ситница се скараа “верните другарки“изненадување
Канал 5 и Сител се скараа чии вести се погледани

A za sto se skaraa? Sitel kako pravi lesinari (sto i se) ne docekaa da ja zatvorat A1,i vednas im go zede udarniot tajming na Dnevnikot (vo 19.00h)..i se ke bese relativno dobro da ne bea turskive serii..Koga kanal 5 ja najavi Sulejman,vo vreme koga Baldar idese na Sitel,ovie od sitel prethodno gi preduhitrija,pa gi pomestija site termini na site turski,indiski,pakistanski filmovi,se so cel nivniot Dnevnik da go gleda narodot a ne Sulejman...pa duri i vestite gi skratija..ali od celava mizerija ima i nesto pozitivno..ja skratija Backstage od 15 na 7 min..najposle nema da gi gledam onie kozite smrdlivi
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2012 во 13:56
Сител моментално стана најшабанска телевизија во Мк...односно присвојиа се што не чинеше од А1, т.е. сериите без грам вредност....не
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2012 во 21:26
Идиотска работа-послаб пренос немаше. Што им е бре на лугево-наша репрезантеција игра ееееј. Не биле криви, ма немој-а мораше ли реклами да бутаат-морааа лилутина

Катастрофален пренос на ракометот Македонија - Данска

Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2012 во 15:56
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2012 во 14:43

оние од А1 го умреа Али Риза..и се виде како завршија.

овие пак од СИТЕЛ,скоро имаа обид да го убијат и Саваш,арно ама во последен момент се поправија и ..го оживеа човекот!.на општо задоволство на народните маси.....дасреќа

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2012 во 23:01
 Лесни  пари ......  што е добра  оваа  Сител.....смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.