![]() |
|
Катарина Ивановска |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 13.Јануари.2012 во 16:41 |
Katarina Ivanovska is a rarely seen face around here (she’s from Macedonia!), but I just found out that she also works for Victoria’s Secret. That alone should give you an idea of how sexy she is. This shoot is for something called Pain de Sucre Swimwear. (Which I believe is yet ANOTHER different bikini company to be featured here. Why is there such a high demand for bikinis? And why are women spending so much money on them?) I haven’t actually seen any of her work for Victoria’s Secret, but I have seen her work for Andres Sarda lingerie. And it is good.
![]() |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Прилично добар пример и претставик на Македонија во светот. Позната е по фотографиите за H&M и Викторија сикрет...
На почетокот од нејзината кариера имаше доста црни настани, како оној со Волфганг Шварц (сопственик на Look model management) кој и даде шанса да учествува на светскиот избор во Варшава. Но како и да е, успеа да се пробие во светот на модата и како што читам по интернетов, доста добро и оди... Убава тема мунгос, ама ако не ти е тешко да ги преведеш тие 3-4 реченици на почеток ![]() ![]() Како и да е..еве една фотосесија од скоро... Катарина Ивановска за Pain de SucreКатарина Ивановска и во новата фотосесија за летната колекција на францускиот бренд Pain de Sucre покажува дека е одличен модел за долна облека и костими за капење, а со неодамнешниот ангажман за Викторијас сикрет уште еднаш ја потврди својата позиција на најуспешна македонска манекенка во светски рамки. Погледнете ја галеријата од 35 фотографии за Pain de Sucre...
![]()
![]()
![]()
Изменето од Santijago - 13.Јануари.2012 во 17:03 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Еве едно нејзино интервју со порталот Здраво..
Катарина Ивановска е новата “тајна” на Викторија!![]() |
|
|
|
![]() |
|
Катарина Ивановска за Madeleine Christmas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Кики ќе ја заменува Алесандра Амбросио!Вчера во јавноста излезе многу голема вест, како за самата Катарина Ивановска, така и за целата македонска јавност. Имено, нашата најуспешна манекенка потпиша договор со модната куќа Victoria’s Secret и официјално стана првиот македонски „ангел“. Она што сега го откривме е дека Кики всушност ќе ја заменува прекрасната Алесандра Амбросио. Бразилската бомба, која е бремена со второ дете, наскоро ќе оди на породилно отсуство, а атрактивната Македонка е избрана за нејзина замена. - По четири години напорна работа и одење на кастинзи, мислам дека на луѓето од Victoria’s Secret им здосади постојано да ме одбиваат, па на крајот мораа да ме ангажираат. Првиот пат направив едиторијал за нивниот каталог за долна облека. За среќа, им оставив добар впечаток, па од тогаш ме земаат и за посериозни ангажмани, изјави Катарина во едно интервју минатата година.
http://www.idividi.com.mk/stil/woman/740387/index.html Изменето од Santijago - 13.Јануари.2012 во 18:36 |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Катарина Ивановска со уште еден престижен ангажманИдивиди открива дека нашата најуспешна манекенка, Катарина Ивановска, која
стана првиот македонски „ангел“ на Victoriа’s Secret, доби уште еден престижен
ангажман. Станува збор за познатата модна куќа H&M за која Кики ја презентира новата колекција пролет/лето 2012. Во ова можете лично да се уверите доколку кликнете тука, а во продолжение погледнете како македонската манекенка успешно гази во светската модна иднустрија. Изменето од Valerija - 25.Јануари.2012 во 18:58 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Катарина Ивановска во каталогот за долна облека на " Nordstrom "
Катарина Ивановска го краси априлскиот каталог за долна облека на престижниот ланец на продавници „Nordstrom“. Убавата манекенка и актерка позира заедно со згоден партнер во секси и забавна долна облека од брендови како Calvin Klein, DKNY, Michael Kors, Hanky Panky и Panache. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Популарната 23-годишна Македонка постојано го збогатува своето и така големо портфолио, соработувајќи со видни модни куќи и брендови, а ние со огромна љубопитност очекуваме да го видиме секој нејзин нареден проект. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Катарина изгледа го ќари бившиот на Каролинчето ...
Ама ич не си личат, смешно ми е кога машкото е пониско од женското ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
А кој е овј пекинезер уствари?
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Aureus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Некој нарко бос, фенси цури сакаат алфа мажјаци.
Инаку, оваа Катенце воопшто не ми е привлечна, ниту женствена, фаца ми нема некоја занимлива, некој интересен склоп на црти. Само пофалба, меѓу ретките манекенки со гради. Је-је Македонијо! |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Да, да широкоградна е, нема замерка...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Што да кажам за неа..........уф
![]() па погоре со таласиве каква е медена леле леле |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Нова фотосесија на македонската дива Катарина Погледнете ги најновите фотографии на нашата прекрасна Катарина Ивановска кои се снимени за најновата зимска колекција 2012-2013 за производителот на долна облека Yamamay Lingerie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ФОТО: Катарина Ивановска за ShopbopКатарина Ивановска позираше за онлајн продавницата за брендирана облека Shopbop. Успешната На фотографиите привлечната Македонка носи облека од светски познати брендови како alice + olivia, Monrow, Parker и So Low, костими за капење од Milly, Splendid, Thayer, Zinke и Kushcush и долна облека од Calvin Klein, Elle Macpherson Intimates и Stella McCartney. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |