|
Кого би го легнале??? |
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 168> |
Автор | |
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар треба да докажувам сега на стари години
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A komu da se dokazes?
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај сеа, php i ekszi
Ја една баба мразица сакам ама помина нова год
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas si ja sakam portia de rossi.. no i zena i i nikoj drug
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море неам слика, ама под кирија кај мене во зграда што се сместија некои студентки на магистерски хехеххехе Ах, како не бев помлад....
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ami sho ti fali de? Taman si si
|
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
комшиката два спрата под мене што живее...
малце клише муабет, ама стварно е јака |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo da se razbereme..ke kazam nekogo/ja licnost od javniot zivot,bidejki ovde na forumov ne poznavam mnogu luge,a i tie sto sum gi sretnal..se kaam xaxa,,,e pa vaka od KATEGORIJATA-"DEVOJKI-ZENI" mnogu rado bi i go stegnal na Cuprina od BackstGE..malata tolku gluposti zbori stom otvara usta,pa so mene bar nema da i bide dzaba ustata otvorena.......a u kategorijata Decki-Muzi/nja..definitivno...TONI ZEN..koga saka,kako saka,kolku saka
|
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marco Dapper... Изменето од bijonse1 - 30.Јануари.2012 во 23:43 |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seckin Ozdemir
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
tomfarek
Група Регистриран: 15.Септември.2011 Локација: Ukraine Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Schatzii7
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Третата од лево (ако не е слободна, може и втората )
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum znael deka e olku skromen Li... demek drugite bi gi odbil...
da ne bidam offtopic ... kje bidam nesto maaaaalku poskromen od Li |
|
Incredible Blue
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 168> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |