|
Кого би го легнале??? |
Внеси реплика | страница <1 160161162163164 168> |
Автор | |
ANITKA111
Сениор Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој...немам поим кој е ,ама нема везе
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хе хе хе, еххх хеехехех
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne se otvaram mnogu so kogo sakam, piev malku vince do sega
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах Бибо,Бибо...за да не ја користиме пак штоперицата ,еве јас како гест на добра воља ќе се ставам у дилема
Mr.Mcdreamy ili Mr.Mcsteamy..... Изменето од Andjelina - 09.Јануари.2012 во 21:16 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема дилеми Анѓо, ја кад вољим-вољим ...види го мор,види го...аххх
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oops... |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ekszi како е? Сакав да те прашам за кафе со другарка ти на сликава
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti i tvoeto kafe stanaa istoriski.. taka da .. ovaa si e samo moja
|
|
|
|
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кафето ете го стигна од Бразил, твое е да го сомелеш А на другарка ти, со радо задоволство ќе и сварам, ако сака благичко така, па и со локумче
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ti ja davam! Mene mi e simpatija...
|
|
|
|
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе за еднаш само. Нема да ја оштетам ти ветувам, малку само изморена ќе ја вратам Дај на заем па ти, ќе ти вратам дупло
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da vidam prvo izborot sto mi go nudis
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 160161162163164 168> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |