IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 192193194195196 1093>
Автор
Порака
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Статус: Офлајн
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:25
lelele...pak nema nokoj...idiot sto vikas ti, da pojdeme nie na tvojot krov...
Кон врв
Idiot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2006
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:27
Jas sum za Vednas   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:29
ne za odma
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:30
pa koga 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:32
sorry pogresno svateno... ti vikas- jas za vedans.... a jas ti vikam -a neli si za odma.
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:33
Idiot i Engie smesta da se susretnat na randevu ili kafe muabet, a mene mi olesna z's na ohriganji ne im odelo samo  bisnisot i trgovijata, a "idiot" me preplasi si rekov kojznae zosto ne mrazi

forum drugari i ponataka?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:39
ke bide, ke bide....pozdravce i do tebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:39
Ohriganka se soglasuvam so tvojata misla za randevuto megu mene i engie samo se prasuvam kade bi bilo, po pravilo negde vo sredina a toa doaga vo "Svicarska"    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:41
ama tamu nema krov,mislam go nema krovot na tvojata zgrada..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:41
ke smislime nesto, ne e bitno mestoto biten e momentot i covekot do tebe 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:43
Ubavo kazano.Togas se cekame vo "Svicarska"eve jas trgnav i nemoj da te cekam mnogu.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:45
Leleeeee kolku sum nestrpliv    cekaj me baby "al bi rajt der"    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:47
aj jas sega si zaminuvam od forum.Ako nekoja se prasuva trgnata sum za "Svicarska" da se sretnam so idiotov moj.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:48
Luge ne me barajte i mene idam da si ja grabnam mojava ENGIE i nesakam da cujam nekoj komentar JASNO  
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 192193194195196 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.