|
Што ви ја лечи љубовната депресија? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обично во тие периоди сум доста креативна, се оддавам на пишување „тешка„ поезија, сликам и размислувам.
И нормално нов партал, шминка, кондур, ташна секогаш ми поправа расположение без исклучок.
Ваква депресија ме нема акнато веќе повеќе од 5 год. а и нема место веќе за такви моменти во мојот живот, одма го преусмерувам мојот мозок на други проекти
Сметам и дека тој што те повредил не заслужува толкаво внимание да му се придава. Неколку дена патња е повеќе од доволно. Изменето од GlenKlouz - 25.Август.2009 во 23:01 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
smilegirl
Група Регистриран: 23.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пишувањето поезија и милка чоколада хаха
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас немам уметнички склоности што се тиче пишување поезија,ама сакам во такви моменти да читам убава љубовна поезија и тогаш добивам неодолива потреба од промени и неизбежен шопинг кој се покажал како мошне ефикасен метод.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе Поголем контакт со позитивни луѓе, повеќе забава, неформални разговори....
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaljubeni pa depresivni.ajdeeeee.,....trchash., ja/go lovish i brkash rabota
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чим има депресија, значи дека тој партнер не бил за вас, односно не е за вас. Затоа храбро напред, ќе го сретнете тој кој ве заслужува.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovnata depresija ne e igracka kako i voopsto depresijata vprocem.. ta ljubovna ta vakva, ta onakva.. depresija si e depresija.. pricinite mozat da bidat najrazlicni. Ne gi znam tocno procesite kako se izleguva od taa faza, no nikogas ne e na odmet da se ima vistinski prijatel do nas koga ni e tesko.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam so saguaro, ljubovta nema nikakva vrska so depresija. Ako nekoj doprinesuva za da se chustvuvate depresivno... toa e znak deka ne e vistinskoto za Vas. Ljubovta e "bozhja" ubavina i tvorba - nema mesto tuka za bolka...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneg da padne , i golem mraz da fati
da gi zamrzne, unisti , site ljubovni bakterii ........!
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e definitivno gjavolska rabota..Ima vrska i so depresija,i so ubistva,a najcesto samoubistva..Pred nekoj da kaze deka toa e "sade bozja ubavina" neka slusne mislenje i od onie sto ne go mislat toa.
Kolku luge se samo zrtvi na "LJUBOVTA"??? Ovde sano nabacuvam opsti raboti,zatoa sto ljubovta e tolku kompleksna rabota,taka da za sekoja ponatamosna mnogu podlaboka diskusija sum otvoren...Samo ve molam lisite me od onie komentari od tipot "ah,prekrasno,kolku sum srekjna,bi mozela da gi dofatam zvezdite".."zaljubena sum,mozam se da napravam,zivotot e prekrasen" Nisto ne e dobro-loso,crno-belo..a najmalku pa ne ljubovta.. Kako za pocetok ke kazam..DA,za mene ljubovta e gjavolska rabota |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спиењето
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i cokolado da padne....
|
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |