![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 1093> |
Автор | |
Idiot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa predpostavuvam po muabetov, kako dosta nacitana i prosetana devojka mi deluvas taka da nemas nisto zaednicko so toj mentalitet, ako se lazam kazi???
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
eeee ok ne sum ,ama ne se site ohriganki losi.Jas ne znam koja tebe jako te izgorela pa sto ne gi sakas sega.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
A Idiot saka da kazi nesto za ohridskiot mentalitet ili se palis na znamenceto kaj Engie - pa sega ja falis nea (Engie nema da mi se naljuti na komentarov - nisto licno kon nea) samo se ljutam na vakvi komentari - a da znaes ona sto ne go sakas vo zivotot toa go dobivas
|
|
![]() |
|
Idiot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Ne me izgorela Origjanka tuku mentalitetot na Origani i nivnata "kultura"
|
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
ziti majka - bidi precizen
|
|
![]() |
|
Ne daj boze da dobijam toa sto nejkam, posebno del od vasata "bogata" i "neiscrpna" "kultura"
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
ne se ljutam ..... jas veruvam ke mu go smenis mislenjeto, zasto ke mu dokazes deka ima i fini ohriganki.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tesko da mi se smeni mislenjeto, ne e samo moeto mislenje taka, ali sledniot pat ke baram da mi rezerviraat eden metar od sankot vo "URANIJA"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sto sank ke rezerviras za site trojca da pieme i veselime.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sankot vo Uranija ne e na Ohriganji - tuku na Skopjani - batka!
|
|
![]() |
|
Ete taka ti objasni mu...on gi svatil pogresno rabotite...aj da ne se karame tuka da pieme sto vikate.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ke moram da izmijam sadovi...sto da se pravi obvrski...ama odma se vrakam.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Engie ne vikaj za rabota a za zabava
![]() |
|
![]() |
|
Si se izlazala, rabotat decki od Skopje ali e sopstvenost na Origjani t.e. "Skopjanec" po poteklo od Ohrid. Epa vaka da vi raskazam edna prikazna moi Forumdzii: Idam jas prosliot vikend vo Ohrid, doaga vecer i kaj da izlezeme vikame aj ke ideme do "Uranija" vikaat ubavo mesto i dobra zabava imalo tamu, trgnavme nie nataka i na vlez ne precekuvaat nekoi "nemam komentar za niv" tipovi na vrata i baraat 100 den za vlez, ok velam aj ke si platime posto sme izlegle da se zabavuvame vleguvame vnatre gledame site masi zafateni i gledame eden del od sankot sloboden i velam aj da zastaneme pokraj sank, ne pominaa ni 15 sec eve ide kelnerkata i veli deka treba da se trgneme od sankot, ja prasuvam jas zacueno zosto i ona fino mi objasnuva deka "toj metar" od sankot e REZERVIRAN se gledame nie so prijatelite zacudeno i pocnavme da se smeeme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Nemate cuvstvo za biznis i trgovija. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |