IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 191192193194195 1093>
Автор
Порака
Idiot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:40
pa predpostavuvam po muabetov, kako dosta nacitana i prosetana devojka mi deluvas taka da nemas nisto zaednicko so toj mentalitet, ako se lazam kazi???
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:42
eeee ok ne sum ,ama ne se site ohriganki losi.Jas ne znam koja tebe jako te izgorela pa sto ne gi sakas sega.
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:43
A Idiot  saka da kazi nesto za ohridskiot mentalitet ili se palis na znamenceto kaj Engie - pa sega ja falis nea (Engie nema da mi se naljuti na komentarov - nisto licno kon nea) samo se ljutam na vakvi komentari - a da znaes ona sto ne go sakas vo zivotot toa go dobivas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:44
Ne me izgorela Origjanka tuku mentalitetot na Origani i nivnata "kultura"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:44
ziti majka - bidi precizen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:45
Ne daj boze da dobijam toa sto nejkam, posebno del od vasata "bogata" i "neiscrpna" "kultura"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:45
ne se ljutam ..... jas veruvam ke mu go smenis mislenjeto, zasto ke mu dokazes deka ima i fini ohriganki.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:48
Tesko da mi se smeni mislenjeto, ne e samo moeto mislenje taka, ali sledniot pat ke baram da mi rezerviraat eden metar od sankot vo "URANIJA"      
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:50
sto sank ke rezerviras za site trojca da pieme i veselime.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:50
Sankot vo Uranija ne e na Ohriganji  - tuku na Skopjani - batka!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:52
Ete taka ti objasni mu...on gi svatil pogresno rabotite...aj da ne se karame tuka da pieme sto vikate.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:56
ke moram da izmijam sadovi...sto da se pravi obvrski...ama odma se vrakam.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:56
Engie ne vikaj za rabota a za zabava
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 19:00
Si se izlazala, rabotat decki od Skopje ali e sopstvenost na Origjani t.e. "Skopjanec" po poteklo od Ohrid. Epa vaka da vi raskazam edna prikazna moi Forumdzii: Idam jas prosliot vikend vo Ohrid, doaga vecer i kaj da izlezeme vikame aj ke ideme do "Uranija" vikaat ubavo mesto i dobra zabava imalo tamu, trgnavme nie nataka i na vlez ne precekuvaat nekoi "nemam komentar za niv" tipovi na vrata i baraat 100 den za vlez, ok velam aj ke si platime posto sme izlegle da se zabavuvame vleguvame vnatre gledame site masi zafateni i gledame eden del od sankot sloboden i velam aj da zastaneme pokraj sank, ne pominaa ni 15 sec eve ide kelnerkata i veli deka treba da se trgneme od sankot, ja prasuvam jas zacueno zosto i ona fino mi objasnuva deka "toj metar" od sankot e REZERVIRAN se gledame nie so prijatelite zacudeno i pocnavme da se smeeme    ne pominaa ni 10 min i eve doaga sopstvenikot na "rezervacijata" Ohriganec so devojkata ( barem da licese na zensko ), ja prasuvam kelnerkata na sala dali moze da gi ostavame praznite flasi i casi od pijackite na sankot koj e rezerviran i ona me gleda zacudeno i bez odgovor                
p.s. Nemate cuvstvo za biznis i trgovija.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 191192193194195 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.