|
Кили легенда |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | ||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Насловот на темава кажува се` и нема потреба од понатамошна дискусија. |
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bled obid da se odvlechesh od ona na shto se navleche.......... |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade vide deka se obiduvam da se izvlecham?
Jas gledam samo obid za izvlekuvanje od tvoja strana da ne odgovorish na poslednoto moe prashanje.
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne vidov nikade samo prochitav ., shto imash napishano.....
a za tvoeto posledno prashanje ., pa i sama si dade odgovor., ., samo shto vo srzhta na nicknmt -ot e evangelie., i tuka neshto ., si prevzela a ne znaesh shto e sushtinata na istoto.......... liht blue... aj bidi mi zhiva i zdrava Изменето од pajser - 11.Јануари.2012 во 18:32 |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mojot nik e evangeliNe a ne evangelie. Nikot se odnesuva na Evangeline Lilly na koja shto mi imaat recheno deka nalikuvam. Nareden pat prochitaj dva pati pred da napishesh neshto, bash kako shto i jas pravam. Osobeno nikot, sushtinskata rabota. Osnovno pravilo e koga vekje si reshil da debatirash so nekogo, da mu go znaesh barem imeto. |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Он си ја постигна целта...Ете велат имал најслушана емисија на радио(не сум се удостоил да го слушам) А како тоа се рефлектираше...Скоро и да нема македонско видео на youtube,а да не прочитате коментар"Ма немој да ме ј...ш бре" А и клинциве низ маало уживаат во таа реплика. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма мислам дека легенди се сите што го сметаат настанов за релевантен...
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На прашањето „На што си?„ додуша можеше најпрвин да одговори со: „На Он нет„ или „на кабловска сум„ но не може секогаш во моментот да му текне на човека.
Одговорот иако вулгарен, беше добра лекција за водителката да почне да размислува со своја глава а не со таа на гледачите. |
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ги оправдувам ни двајцата споменати за своето однесување, но многу е очигледно дека на
" водителката " не и местото на Тв, бидејќи едвај сврзува 2 збора. Сум гледала 2 - 3 емисии во кои таа водела и нормално текстот и е претходно напамет набубан и ако треба да каже нешто надвор од рамките на својот текст, почнува да се буни и да се губи. А знае и додека чита нешто да се збуни. За речникот на Кили не би коментирала, не му е прв пат. Изменето од Schatzii7 - 17.Јануари.2012 во 14:44 |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"LIZAVCETO E ZA SITE STO IMAAT POTREBA OD VISOK SEKRET VO USTATA" |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако Кили ви е"легенда" и "цар"..и се палите на него и неговите глупости ..тешко Вам!.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Царот легендата се изглупира по кој знае кој пат и го снема ...
веројатно сега повторно е во некој криза ..... ќе се врати по некое време повторно како ...издуван балон.... ( како што велеше Фрчко на времето )
|
||
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene drugi me palat a maestro Kili,gasi kade jas ne mozam da stignam..Kili,majstore neka sere koj sto saka..vae victis Kili for prezident! Ima harizma za koja Gjorgje moze da sanja |
||
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |