|
Орално задоволство |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Декември.2011 во 02:18 |
Има ли девојка,жена која не го задоволува орално својот дечко,сопруг и ако не го прави тоа зошто кој се причините ?
исто и за машките има ги задоволуват ли своите девојки жени орално и ако не зошто?
|
|
paris25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ni eden komentar ima li clenovi na ovoj forum ili veke e mrtov skroz ?
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene nikoj ne me zadovoluva oralno ........ zatoa sto JAS NE SAKAM .......
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj be majkata site ste zakutele ., a jas vaka najstar., e sho e tuka strashno., koj ke kazhe deka ., ne saka lazhe ., i nosot ili opashka ke vi nikne., ili se drzhite do pogovorkata .....toa se raboti koi se pravat ama ne se zboruva za niv...........ajte vi se molam.samo za +18
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога авторот на темава ќе се произнесе на поставеното прашање од негова страна можно е уште некој да бекне нешто...Вака звучи невкусно и единствениот одговор што ми паѓа на памет е: Што те гајле тебе како ја задоволувам партнерката???!!! |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
paris25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mene odgovorot e pozitiven
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може како предигра (обострано).
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СПЕРМАТА ГО ПОДОБРУВА РАСПОЛОЖЕНИЕТО КАЈ ЖЕНИТЕЖените кои имаат редовен орален и секс без заштита се помачку склони кон депресија и имаат подобра меморија. Оралниот секс е добар за здравјето на жените и допринесува за нивно подобро расположение на тоа нема што да се коментира . Се’ е јасно |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава е као нешто табу?
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе мене не ми е табу воопшто, ама се зачудив кога видов премалку одговори, затоа и се запрашав.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу убава работа... КОГА ЌЕ ЈА ИЗОРАШ НИВАТА ЦЕЛА и си гледаш со воздишки.. брееиии маштана , шубао сум ја изорал... мерак достаниш...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дон Жуан .... а ти си орал ли скоро ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
полирање,брусење и чистење на забен камен...плус и ќе се осети дали и фали некој заб..за да се направи мост..на време...имаше и фото .од мостот во една тема... во поза 69
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |