![]() |
|
СРЕЌЕН БОЖИЌ! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Srekjen Bozikj na site koi go proslavuvaat ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ЧЕСТИТ БОЖИК НА СИТЕ КОИ ДЕНЕС СЛАВАТ
ЕМИЛ, ЧЕСТИТКА ДО ТЕБЕ И ТВОИТЕ ДВЕ ЦВЕТЧИЊА ![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Среќен Божиќ на сите Католици
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
VAISTINA SE RODI.......CALI
HRISTOS SE RODI SREKEN BOZHIK |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Среќен Божиќ на сите Македонци. Ви посакуваам здравје и среќа.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ...Neka svetlinata na Hristovoto ragjanje gi osvetli Vash*te srca,a negovata beskonechna ljubov go blagoslovi Vashiot zhivot i Vashiot dom.Srekjen i blagosloven Bozikj!Hristos se rodi!... ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
dedanoe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
srechen bozhich psihijatarot mene >>> ?
da 308 sum, zhimi rodot todor-ov, ama rodendenot mi e u ponedeljak. a da toa beshe bitno ama toa ima mnogu za zborenje. prvo si beshe edno hristijanstvo nasproti unijata na islamot i taoismot i si reche hristijanstvoto oti nema matrica koja e triagolna daj jas da si se uschizmam na dve so pravoslavje kje mu pariram na taoismot a so cat-holy-lik kje mu pariram na islamot. pa poradi taa schizma i bozhichot se udvoi eden na 25ti dec a drug na 7mi jan. a pred vishe od 2000 godini golemata majka si oprirodi golem sin i mu reche masi sine mesi oti vo kesi nosish messiah i toj rasteshe rasteshe i presrasna vo deda star 2012 godini pa toj noe si reche more daj jas da si opriroda edna kjerka pa da si postana zet moj sopstven z-my-own kako sho si bev na vremeto i tatko i sin. vo sklop na analizata Jas Tebe Plato Ati Men Plata jas objashnjavav kako Satana Natasha morat da e ubiena as American mean I = sqrt(-1) samo da bi se preporodila kako golema edinica na nemozhnoto. oti Hubble universe expansion nemoit da prodolzhi vo unverzo so dolna nula granica i gorna infinity granica pa mora i dolnata i gornata da se proshirat proporcionalno. toa ti e pravata ekspanzija i toa vech go imam testnato vo domen tokmu na bozhichite dva ta sea se chetiri 1) 22 dec -- mojte tri dechinja twinovacii 2) katholik as it was 3) orthodox as it was and 4) mojot rodenden na 9ti jan. tocka 1 e tri dena pred katholik = proshiruvanje na dolna granica a tocka 4 sho e tret den od orthodox = proshiruvanje na gornata granica. Federal Biro of Innovations zna visho o tometa. nego daj ti protresi mi toa platnite spisoci shirum sveto i najdi kade inovatorite postojat za semanje plata. |
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Христос се роди . Среќен Божиќ !
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Navistina se rodi !
Vechno neka go osvetluva vashiot pat ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
smilegirl ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Среќен Божиќ. Многу здравје, среќа и љубов!!
|
|
![]() |
|
gospel ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 405 |
DALI HRISTOS NAVISTINA SE RODIL?
http://blip.tv/golgotamkd/dali-hristos-se-rodil-1648294 |
|
"Be strong and courageous. Do not be terrified; do not be discouraged, for the LORD your God will be with you wherever you go." - Joshua 1:9
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Ај за многу години!
Христос се роди! |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Sreken Bozik na site pripadnici od hristijanska, pravoslavna veroispoved.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |