|
Кога ке дознаеш |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |||||
#mila#
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
e da retki se onie koi mozat da gi kontroliraat custvata
|
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ke se samosozaluvash nekoe vreme, ke prais trista cuda da ja zainteresirash i na kraj vremeto ke zalechi sve i ke najdesh nova ljubov ako si pameten ako ne si ke se obesish za bandera i ke te pisue po novini |
|||||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|||||
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Koga ke doznaes deka toj sto ti vlegol vo srce neke ni da cue za tebe, ednostavno svrti se i zamini si. SIgurno ke najdes nekoj so koj ke imas isti cuvstva.
|
|||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
koga doznav deka po4nuva da ne mi izleguva od pamet....go prasav kako ne go zabolea noze od tolku setanje po moite misli
|
|||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
more daj jas da ne zabeguvam...samo jas si znam kako mi bese koga doznav deka me saka ama na "drug" nacin .... za nesto "drugo"....
|
|||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||||
swan
Нов член Регистриран: 25.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
koga ke doznaes deka srceto ti zalutalo na pogresna strana ke se potrudis da mu udovolis, a ako ne uspees glavata gore i pobaraj drugo srce koe ke znae da go saka tvoeto, znam deka e tesko no probaj da gledas pozadi nea sto ima ke ima rezultati mi se ima sluceno toa znam kolku mnogu boli
|
|||||
everything I do I do it for you
|
|||||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|||||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
brat da znajs deka kaj i da e ima nekoj co ve ceni site so ucestvuvate vo voeniot konflikt, ete kako za primer jas sum toj i mene mnogu mi e maka oti ne mozev i jas da ucestvuvam (mal bev) ali vervaj deka kako saka neka e za mene ste site heroi, kolku imase so stvarno se borea za tatkovinata ne znam ali vazno site bevte edno i voopsto neka ne te zagrizva to so si veteran... nego da te k*razi deka si sustestvo koe vredi zato so bil spremen da go daj zivotot za site pa makar i za "neznite" sustestva. Gordej se druze!!!!! |
|||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vo red to druze do negde si vo pravo, ali jas vo takvi momenti imam drug nacin za motiv... mislam ne se samo tie nezni s* koj mozat da te motivirat ima i mnoogu drugi raboti, ne e taka? Изменето од natalija - 07.Август.2006 во 08:50 |
|||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|||||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
podobra motivacija za mazot od zenata nema , sekogas se osekas silen i neskrsliv kada imas zenu svog zivota |
|||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||||
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
..tako je zemoooo...u pravo si...
|
|||||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
bravo hektorce
|
|||||
malecka
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ружно е...и тужно е...ми се десило т.е. ми се дешава. Знаеш, сите оние книги и филмови за љубовта, па си ствараш илузии и сништа и одеднаш, на некој си мочко недораснат ќе му го подариш твоето срце и целата твоја душа, а он...само ќе си поигра со тебе и ќе продужи даље... Тоа ти е!!!!
|
|||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
boooooooooooooooooo abe do koga so toj um bre... so Vtorata svetska vojna i Hitler ja pocnal za zena?? ma daj ti se molam... |
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |