|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика | страница <1 3839404142> |
Автор | |
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,zashto da ne
|
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ноуууууу
френд само ако не сум го сакала може.... инаку јок..нема шанси... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne gi povtoruvam zborovite na my.,
nema shansi., ednostavno od praktichi prichini., iskrata nikogash ne e sosema izgasnata taka da hm hm |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle dolga vrska... nikako prijateli. Stom sme bile vo dolga vrska sme bile i prijateli i za toj prekin moralo da postoi nekoja ogromna pricina za da pukne. Jas ne mozam nisto da bidam poveke so nego... I vo nistoto samo edno obicno nisto
|
|
smilegirl
Група Регистриран: 23.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може да ми биде пријател, ако не сме си значеле нешто посебно еден на друг. А некој со кој што сум била во долга врска, не ни можам да го гледам како пријател
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade postoi nedoverba - tamu nema ljubov nitu prijatelstvo...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не можам да зборувам за вакво нешто, затоа што досега не се случило...
генерално гледано, јас сум таков карактер што брише луѓе од својот живот тотално, ако некој од нас згреши нешто, па затоа тешко ми е да си замислам такво сценарио... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е проблем да останам пријател. Впрочем и со сите мои бивши сум си во ок релации. Не сме никогаш доволно блиски, како што сме биле пред врската, но не ми е проблем.
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На мене искрено проблем ми е,правам некоја бариера и непријатно ми е после разделбата да воспоставам некоја си близина.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто и јас. Дури си честитаме празници, родендени, баш сум во супер однос со бившите |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
после разделба ...на камник
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo glej tebe da ne ti dadat da ja drzis metata
|
|
Incredible Blue
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема..фин дечко е, ќе ја држи место мене...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf... dzentlmen si nasla...
zatoa izumiraat... |
|
Incredible Blue
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |