|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 226227228229230 266> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze, ako e mlada i zgodna...
|
|
Incredible Blue
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаев... јас ќе се потрудам да ти најдам
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам да гледам на кафе и тарот карти...
|
|
saguaro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...а на непознати најдобро им гледам.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сагуаро гледам си многу активна во реализацијата на собиранката за кое што те поздравуваам.
Сакам да знам кога мислиш да ја правиш следната сбирка за да можам да се организирам и јас и евентуално да присуствуваам.
п.с.одлуки во последниот момент не ми одговарат оти сум зависен од колегите ми Изменето од емил - 04.Јануари.2012 во 17:56 |
|
saguaro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека кажат повеќе форумџии од други градови кога можат да дојдат во Скопје и според нив ќе најдеме некој заеднички термин.
Ајде, давајте термини после 18 јануари (та нели сум во Париз до тогаш). |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imaj ubav pomin iako e zimo (imaat super metro, pa toa kje ti pomogne vo dvizhenjeto niz gradot).
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
saguaro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала, фала, живеев таму 6 години.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas pak najdov komu da mu zboruvam...
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za pariz zboruvate ., i samo metroto go spomenuvate ., koga sme tamu., sakr ker so monmartr ., nekako podobro mi zvuchi
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj termin na koj site im odgovara, posleden pat na sobiranka bev pred 5 godini, ne znam dali ima uste od tie luge so gi znaev togas sega na forumov :)
|
|
speed
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto mislete, ajde da se soberem ako ne sakaat postarite clenovi bar od ponovite koj moze moze, kolku se sobereme tolku bitno posle tolku vreme da se sobereme? ;) Ajde kaxzete vreme i mesto na koj site im od odgovara i pisuvajte malku poveke da se raszivee temava pozz :)
|
|
speed
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сабота 18.02.2012 во 21 часот, пред споменикот на Александар.
Ајде! |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Внеси реплика | страница <1 226227228229230 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |