|
Има ли вонземјани? |
Внеси реплика | страница <1 5859606162 67> |
Автор | |
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има и тука на форумов по некој
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај ја затерале темата Стигнавте до resident, nonresident и illegal alien Како би ... resident alien наскоро
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Kaster
Нов член General Регистриран: 31.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја сум ванземаљац. Да не ме тражеше некој???
|
|
Kaster
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено, не ја читав целата тема, но од оние постови што ги прочитав, секако добив слика дека вонземјаните се технолошки понапредни суштества. Можеби постојат, а се уште во камено дома? Можеби ние треба да ги откриеме? Можеби се живи битија за кои ние мислиме дека е само обична мртва материја? Слично како дрвата(ние знаеме дека се живи), но ако никогаш во животот не си видел дрво, ќе изгледа како обичен мртов предмет. Алегорично кажано... Пред некоја година гледав еден музички спот, во кој имаше приказ на карпа како се трансформира во текот на годините. Можеби се баш такви? Можеби лицето на Марс е вистинско лице на живо битие? Значи многу има можеби.
Како логичен заклучок, на толкав универзум изгледа неверојатно да нема живот никаде на друго место. Мене ми изгледа веројатно. Впрочем и на Земјата има микроби и едноклеточни организми кои можат да опстанат САМО на тоа место каде што се. Така да не би било неверојатно, од толкав универзум, САМО овде да има живот. Не мора да биде исклучено... |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали има???? некако не сум баш убеден во тоа. Ако ги има, кај се, што не се појават, да ги видиме кои се, што се, како изгледаат.
А не цело време ваму сликнале летечка чинија, онаму сликнале, а кога ќе ги видиш сликите или клиповите се нешто затемнето, замутено, една збирштина на расфрлани пиксели, од која не може да се види ама баш ништо. И некој ќе ме убедува на ваква технологија што постои во светот, со радарски системи, телескопи, камери, кога буквално секое дете има високо квалитетна камера во џебот нема ниту една слика или клип како што треба и да се каже да еве ги ванземаљците, тука се, постојат итн... Се е тоа една шарена лажа, за обично замајување на народните маси, поради не знам какви причини.
|
|
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има и теории дека имаме контакт со нив редовен, дека дури и во војна сме биле со некои. Ама дека тоа се криело од јавноста, зошто ќе настанел општествен хаос. Зошто би настанал општествен хаос, ако знаеме дека има вонземјани?
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke bidam iskrena... jas sum vonzemjanin.. nekogas imam cuvstvo deka ne i pripagam na planetava
Shala na strana.. veruvam deka postojat.. ne sum nesto osobeno zainteresirana da pravam istrazuvanja,moevo mislenje se sveduva samo na.. nekoi si moi veruvanja, nisto poznacajno
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
T2.2
Нов член Регистриран: 30.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да претпоставиме дека еден ден, можеби утре, доаѓаат вонземјаните...
И велат „Доаѓаме во мир !“ Две можности: 1. Ја зборуваат вистината - заедно среќни, весело си скокаме низ тревичката 2. Лажат - го јадеме стапот Што ви е поверојатно? |
|
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3. Крајно се претпазливи. |
|
|
|
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тие ќе почнат да се приклучуваат на педерските паради
|
|
|
|
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4. Преполни се со некој минерал кој нас многу ни треба, па ќе ги ловиме заради минералот.
|
|
|
|
mkd76
Група Регистриран: 02.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prasanjeto e Interesno
Vonzemjanite se tuka otprilika 309000 godini. Otsekogas bile tuka i se tuka. Procepkajte malce po internetot Metafizika tera spisa itd. istrazuvajte citajte i gledajte sami Pozdrav |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda ima... |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |