|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 452453454455456 890> |
Автор | |||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK ... baniraj me!!! |
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sdk.. glupo e seuste da mu veruvam
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk...Me mrzi, aj drug pat... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk... vaka se cuvstvuva vasiot folcko...
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK so dusa cekam... |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
phonof pravi dingi ringi., mora da ve napushtam ., e nemojte solzi da ronite ., podocna se vrakam
Изменето од pajser - 28.Декември.2011 во 20:15 |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк...броиме..броиме...уште малкуууу
ииии сдк..Македон знае да ме израдува со убави вести...мил на мајче |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК...
најпосетуван подфорум е... Форумски игри... браво... |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК..На сите што нема да ми ја честитаат Новата Година им посакувам да им изгори елката,Дедо Мраз да им се посере во оџакот,а неговите ирваси да го силуваат вашето домашно милениче.Исто така ги известувам САКАНИТЕ пријатели кои ми пратија честитка за 2011 г. дека желбите не ми се исполнија и ги молам истите за 2012 наместо честитка да ми уплатат кеш на жиросметката која ќе бидат благовремено известени..Среќни празници!!
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk....kratko i ednostavno....... no od srce.........srekna nova godina na site.....
|
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK cel sum ukocen... Se cuvstvuvam kako robot...
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК..масажа Трајчо
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk., do omar ova e petpari lekot
|
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK prakjaj edno shishe... Na moj racun... |
|||
Внеси реплика | страница <1 452453454455456 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |