![]() |
|
Битола град на Конзулите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Автор | |
Jo be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bitola babam bitola tamu se zivot zivee tamu se najubavite cupinja.
|
|
TALE
|
|
![]() |
|
Sekretarka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
I jas moze da potvrdam deka Bitola e edno od poubavite mesta vo Makedonija. A za lugeto nemam nisto loso da kazam.
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
ti blagodaram od srce ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
YODA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
TO BATE TOOOOOOOOO |
|
и то...
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
И сега демек Битола сеуште не е град на конзулите. Пак почна да се враќа тоа во годината се отвараат по 2-3 нови конзулати.
Како Битола нема друга. :) |
|
![]() |
|
Sladjana ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
e sega nisto pojke ne ni fali i diskoteka otvorija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
ebati bitolata...........ako ima samo edna diskoteka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
valentina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
битолчани ниедна слика од Битола не сте ставиле во темава
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pet plus za bitola
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Gradot pod Tumbe kafe...
Ima nekoja posebna ubavina ovoj grad...si go sakam
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Bitola grad na konzuli... ama i grad na pajtoni i grad na klaviri...
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Marko...Bitola Vi e GRAD NA MNOGU UBAVINI |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Bitola e dusata na makedonija... hahaaa
|
|
![]() |
|
Bitola e dusata na makedonija... hahaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |