|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 112> |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gorda, bezobrazna, beskorpulozna, svoeglava, drddorliva, inaetliva, sto bi se reklo glavom kroz dzid
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко ми
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden budala.....
me nerviraat neodgovorni i nestabilni luge... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brat mi... mi gi potrosi site pari, i jas se cudam sea sto da jadam lupaj zejtin u toa sojata da me drzi... mi se cini ke povratam.. govedo nestabilno! ne mu dadov tolku pari za site da gi potrosi, tuku trebase da mi vrati KUSUR!..
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хомер, Пиндар... |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baba mi.. ama onaka zdravo me iznervira.. samo sto otvoriv oci.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааааааааааааааааааааа....ех камо и мене баба ми да ме изнервираше Ме изнервира нешто што ми го зеде здивот...
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ti ja pratam u paket za nova godina ako sakas
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prati mi ja.... sekako nemam na kogo da vikam , a ke puknam....
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zemi nekoja pernica i pokazi i na licnosta vizuelno kolku si lut... pomaga..
|
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комшиите на работа
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
она разгалено суштество.... уффффф ми гази нерв страшно
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ne uspea...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nekoj shto sekojdnevno go pravi toa !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |