![]() |
|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 40> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ти
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
da?
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
УШТЕ ЕДЕН НИКОЈ (...или лоша песна) Да ми беше Бетовен современик, ќе му бев љубовница! Колку долго можеш да го додржиш воздухот што го вдишуваш? Дали би садел тикви со ѓаволот? Духот има две димензии, знаеш длабочина и ширина високите вредности викаат, се Лудило! викам, се Слобода! Не ми дрндај, Не постои објективна реалност само залудни обиди да се напише универзален закон за милион недопирливи светови секоја чест што добро се снаоѓаш во својот но... Би можел да одиш исправено без кичма? А би поклонил некому бубрег? Погрешно е да останеш во книгата колку и да е добра немоќта да се собере вредното од неа и да се замине, не велам дека е слепило всушност е комформизам Се извинувам за лошата проценка твојот балкон е сепак далеку од мојот за да можеме да се чуеме а мене, секој што не ме допира е ... Никој |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
alo na link nikoj., otvaraj toa postata dedo mraz seushte raboti...poshtarive de
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
абе шо ме караш уште од сабајле?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
ne me biva za poezija ama za uuhhhhhh kaj me vrati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
така ли???
еве ти!!! да си видиш ти убаво!!! |
|
|
|
![]() |
|
a mozhe li vaka ........
![]() |
|
|
|
![]() |
|
malku muzichka poezija ., ...vesela i srekna vo 2012g......
Изменето од pajser - 31.Декември.2011 во 19:27 |
|
|
|
![]() |
|
Ние сме парфемот, не шишенцето ...ние сме пантомима Ти собери си ги рацете, јас ќе соберам плунка па ќе те голтнам заедно со мојата гордост и ќе замолчам како Holly Hunter во Piano ШТЕТА за музиката БРАВО за музиката |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |