IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам Да  Кажам .......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам Да Кажам .......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 449450451452453 890>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2011 во 23:00
сдк-јас ли да те учам ?Мавни 2-3 ракиики и ќе бидеш екстра
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2011 во 23:01
dupli...
Incredible Blue
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2011 во 23:09
....blondinki marko  ke gleda.....
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2011 во 23:12
iskreno da ti kazam, poise me zanima forma otkolku kolorit...
Incredible Blue
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2011 во 23:16
сдк-нема грда жена има трезен маж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2011 во 23:20
sedi boem na shank i ja gleda slikata na soprugata ., kenlerot  go prashuva shto e ., a ovoj .,   koga ke poche zhenami na slikava da se storuva ubava ., vreme e da odam
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 00:47
СДК..чист феминизам....као само Баба Мразици да постојатне зборувам
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 19:36
 sdk........santijago .,   koga rekov edna e taa ., mislev na keti.,  a tebe kaj te oteral pamet veke e diskutabilno......i pokraj se ti pruzhiv raka ., aj da kazham na pomiruvanje najdobronamerno ., si gi izbrishal postovite ., .....so nishto neisprovocirani.,    ovoa veke preminuva vo tvoe samovolie ., za shto i kako ., .......posleden sovet ., misli be dete pred neshto da napravish.,   ne tri  ti treba desetpati da premerish pred da isechesh......kraj na prikaskata ., ja propushti mozhnosta za ponatamoshen razgovor .,......
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 20:11
Originally posted by pajser pajser напиша:

sdk........santijago .,   koga rekov edna e taa ., mislev na keti.,  a tebe kaj te oteral pamet veke e diskutabilno......i pokraj se ti pruzhiv raka ., aj da kazham na pomiruvanje najdobronamerno ., si gi izbrishal postovite ., .....so nishto neisprovocirani.,    ovoa veke preminuva vo tvoe samovolie ., za shto i kako ., .......posleden sovet ., misli be dete pred neshto da napravish.,   ne tri  ti treba desetpati da premerish pred da isechesh......kraj na prikaskata ., ja propushti mozhnosta za ponatamoshen razgovor .,......

Мене помирување не ми треба, затоа што со никого не сум скараннека ти е срам
Постовите се СОКРИЕНИ а не избришани од ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА ПРИЧИНА...

Originally posted by Santijago Santijago напиша:

На темава можете да поставувате исклучиво ваши рецепти и ваши слики. Нешто што вие сте го направиле и сликале. Не сакам копирање од интернет. 

posleden sovet ., misli be dete pred neshto da napravish.,   ne tri  ti treba desetpati da premerish pred da isechesh......kraj na prikaskata ., ja propushti mozhnosta za ponatamoshen razgovor .,......

Последен совет

Прочитај пред да постираш. Не тропај глупости по темите. Не три пати, сто пати прочитај пред да пишеш некоја зелена.

Крај на приказната викам и јас. Нема да одам по тебе да бришам глупости.

Ако зготвиш нешто, стави СЛИКИ и ТЕКСТ. Ако не, не ми офтопицирај.

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 20:22

Мене помирување не ми треба, затоа што со никого не сум скараннека ти е срам
Постовите се СОКРИЕНИ а не избришани од ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА ПРИЧИНА...

На темава можете да поставувате исклучиво ваши рецепти и ваши слики. Нешто што вие сте го направиле и сликале. Не сакам копирање од интернет. 

posleden sovet ., misli be dete pred neshto da napravish.,   ne tri  ti treba desetpati da premerish pred da isechesh......kraj na prikaskata ., ja propushti mozhnosta za ponatamoshen razgovor .,......

Последен совет

Прочитај пред да постираш. Не тропај глупости по темите. Не три пати, сто пати прочитај пред да пишеш некоја зелена.

Крај на приказната викам и јас. Нема да одам по тебе да бришам глупости.

Ако зготвиш нешто, стави СЛИКИ и ТЕКСТ. Ако не, не ми офтопицирај.

i PS., rgjavom kurcun i dlake smetaju........

za nekoi ima edna narodna odsabajle gi mrazi drugite ., a popladne drugite ., a ti si dve vo edno ., 

a i skaran si sam so sebe .prvo so toa raschisti
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 20:33

i PS., rgjavom kurcun i dlake smetaju........

za nekoi ima edna narodna odsabajle gi mrazi drugite ., a popladne drugite ., a ti si dve vo edno ., 

a i skaran si sam so sebe .prvo so toa raschisti

Хмм, смири се пајсернамигнување

Никого не мразам, само тебе а? Ма за меракгазење од смеење
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 20:42
koi se sansite Santi temata FeaR da bide zatovrena za gostite? mozes takvo nesto da sredis?
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 20:45
СДК

Не може една тема, мора цел подфорум.
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2011 во 20:48
sdk fala среќа
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 449450451452453 890>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.