![]() |
|
Што би и рекле на ЛНВ ако се разбуди до тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 214> |
Автор | |
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
си го сгрешил креветот ,брат
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
od kade ti ovde
![]() |
|
![]() |
|
ANITKA111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
ajde pospij uste malce rano e
![]() |
|
![]() |
|
dosta se izlezuvas, ajde stanuvaj
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Леле ама си црн,синоќа не приметив баш.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Оти не ме разбуди порано????
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Три дена спиеш како бебе,станувај веќе еднаш!
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Шо ти е ма?!? Да не доби?
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
Да бе,да не имаше нешто на ум?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ту штета... И како сега... мислам да не треба да тркнам до продавница по влошки ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Оди купи тампони,а јас ќе ставам кафе...бива така?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() Ta ljubav
Tako silovita Tako drhtava Tako nezna Tako ocajna Ta ljubav Lepa kao dan Losa kao vreme Kad je vreme lose Tako istinita Tako lepa Tako srecna I radosna I tako sirota Sto drhti od straha k'o dete u mraku Tako sigurna u sebe Kao spokojan covek usred noci Ta ljubav sto je plasila druge Terala ih da govore Terala ih da blede Ta ljubav uhodjena Jer smo mi uhodili Gonjena ranjena gazena dotucena poricana zaboravljena Jer smo je mi gonili ranili gazili dotukli poricali zaboravili Cela ta ljubav Toliko ziva I suncem okupana To je moja ljubav To je tvoja ljubav I nekog koga nema vise To nesto uvek novo A sto se ipak nije promenilo Istinito kao biljka Drhtavo kao ptica Vrelo i zivo kao leto Mi mozemo oboje Otici i vratiti se Mozemo zaboraviti I opet nastaviti san Probuditi se patiti ostariti Zaspati opet Sanjati smrt Probuditi se radovati se i smejati Podmladiti se Ljubav nam ostaje tu Tvrdoglava kao mazga Ziva kao zelja Surova kao secanje Glupa kao kajanje Nezna kao uspomena Hladna kao mermer Lepa kao dan Slabasna kao dete Gleda nas i smesi nam se I govori nam bez reci Slusamo je drhteci I molim je Zbog tebe Zbog mene Preklinjem je Zbog tebe zbog mene i svih onih koji se vole I koji su nekada voleli Zovem je Zbog tebe zbog mene i svih drugih Koje i ne znam Ostani tu Gde jesi Tu gde si bila Ostani tu Ne mici se Ne idi Mi voljeni Zaboravismo te Ali ti ne zaboravi nas Jedino smo tebe na svetu imali Ne dozvoli da postanemo hladni Dalje stalno dalje Bilo gde Javi nam se Kad sve prodje na rubu cestara U sumi sjecanja Izroni odjednom Pruzi nam ruku I spasi nas. ![]() |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
ti si bil poet |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |