|
Што најмногу ве иритира |
Внеси реплика | страница <1 89101112 20> |
Автор | ||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Momentalno glavobolkata i grlobolkata... isdlkjfldjfk
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aпчето или благо кафенце ... за ублажвање ... главоболка
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога некој во даден момент се прави фин и светец, а после тоа те става на игнор по секоја цена...
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
niso poveke od toa kolku sto mozam sama sebe da se iziritiram
|
||
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga go pravime - tokmu ona shto nam ni smeta!
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ja ne znam kako da ne idam kontra sebesi
|
||
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e ... koga ne sme ovde i sega...
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи страшно ме иритира кога некој ми иде контра , а знае дека сум во право.
|
||
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не си во право! страшно ме иритира кога некој е убеден дека е во право
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
^
Strashno me nervira koga nekogas sum krajno mrzeliva bas vo onie momenti koga i ne e bas pozelno |
||
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лек за таа иритација: легни си малце, може ќе ти помине мрзата... |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да си јадеш ушите |
||
|
||
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледаш дека не си во право? Страшно ме иритира кога некој нема што да ти каже, а е убеден дека има |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |