|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 446447448449450 890> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-Санти ,кога ќе ја вратите опцијата ''Кои посетија форумов денес '' ?
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk covek koj mudruva nad site i misli deka e najpameten, spored mene ne e tokmu vo glavata....
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк...ќе не скараат...ама досадно ми
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема да се врати во брзо време.
Не е! Друг Голди е. За сите прашања, правец во забелешки. |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
некогаш едноставно не вреди да се ставаш свесно во втор план...јбг...ај да видам јас што сармички завиткале денес прилепскиве домаќинки...да проверам колку кал има по улициве после снегот...и да испијам кафе од нога пред некое кафуле...кафе и цигара...закон си е закон
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mi treba nekoj da mu go pokazam mojot svet so site mostovi i zgradi vo edna gusta magla, pritoa da me gusne silno i da ne mi kaze vo nitu eden mig deka treba da se sakam samata sebesi, da ne mi go sudi moeto depresivno stanje, moeto ludilo i misli za the end. Mi treba nekoj sto ednostavno ke bide tuka... ama ova ne e utopija. jump.
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк...ај тие шо са од ПП по една сарма да ми пратат разбираш
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk..sve tece sve se menuva
Изменето од Kastro - 19.Декември.2011 во 16:18 |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк...дај адреса...ем колку сарми сакаш...разбираш п.с внимавај на бројот...една сарма е со големина од 1 см на 1 см |
|||
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк... не бери гајле, можам јас да изедам едно чудо сармииииииииииии
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-а да навиткаш едно чудо сармииии можеш ли ?
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk do deka ne gi razbrkaat i tie trojcata ostanati na forumot ne se otkazuvaat...
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Внеси реплика | страница <1 446447448449450 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |