|
Величествениот султан на Канал 5 |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
shiny
Нов член Регистриран: 03.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Декември.2011 во 22:49 |
Дали ви се допадна? Дали ќе го гледате? Што мислите за филмот?
Лајк на страната!!! Изменето од Santijago - 17.Декември.2011 во 22:53 |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ni se dopadna...Nema da go gledame...Filmot da ne kazam serijata e gubenje vreme...
Dislajk na stranata!!! |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами што не кажавте порано туку сега да читам по фејсбукон... .....па овој Онур бил Султанот.....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што? уште една турска серија? врти каналот додека не е касно...
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бред Пит ќе глуми во „Величествениот“ на „Канал 5“
http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/Razonoda/bred-pit-kje-glumi-vo-velichestveniot-na-kanal-5 Бред Пит во турски серијал http://www.time.mk/read/46967cab75/fc4d62acb7/index.html |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaa...jas pogledav malku....
ne za drugo tuku bas e interesen filmot...obozavam filmovi so kralstva....i dvorci ne e kako seriite drugi....... interesni kostimi..scenario...bas doloveni momenti na poranesnite kralstva.... e sega koga ke imam vreme ke go zirnuvam cat pat.....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas poglednav malku, i vidov samo kako Aleksandra ne izleze
od odaite na sultanot, cela nok i cel den , na radosat za nea , a na zalost na drugite
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А денес ќе дознаеме шо ќе биде меѓу жената на Султанот и Александра. Вка фина оваа Александра
|
|
KikoFanClub
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 05.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go gledam mnogu mi e interesen
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствена турска серија што ја гледам и е поразлична од останатите.
Ми се допаѓа што е базирана на вистинити настани, иако има некои работи што ги преувеличуваат или воопшто не се случиле. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ja si ja gledam
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересен филм.
Махид Евран ми е посимпатична од Хурем. А Нигер Калфа е најсимпатична во харемот. |
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам со тебе Shatzii,искрено турските серии ми се така банални,секоја серија со иста содржина: -дете -маж -жена -швалерка -рикање -свадба. Едино како што кажа ти величествениот го гледам бидејќи ме интересира историјата,сепак мора да има и други додадени работи кои што не се случиле во тој период во царството,односно за привлекување за гледачи.Супер си е филмот,само мораше ли Драган Вучиќ да му лиже г*з пред сите гледачи во живо? |
|
I just wanna feel real love.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа се должи на тоа што е од Македонија? Ја па ич не ја обожавам таа Махидевран заедно со нејзината слугинка - убиец. Нема некоја голема разлика меѓу Махидевран и Хурем и двете се би направиле само да го добијат султанот. Но на крај само еден е победник. А кога веќе кажуваме кој е најсимпатичен, мене ми беше Лео штета што нема повеќе да го гледам во серијава. Она малецконо на Хурем, Нихримах мислам се вика, да го изедеш толку е слатко девојчето, а и многу си личат со мајка и. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |