|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagor ti go editirav postot za Lila Filipovska... se kosi so pravilata na forumot.. Vo idnina te molam nemoj da postiras vulgarnosti.. Pozz
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe neznam sto sum kazal i vo kakov psihi-stadium sum bil...ama Lila ja sakam i ne mi mozete nisto..
doma ke si ja nosan,ete taka...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да си ја носиш хахахахахах... само дај ми и на мене малце..
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si ja biva tipkata,pojava e zgodna e,sharmantna,ima prijaten glas,nasmevka lice...barem spored mene...
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ја бива ја бива... надарена е за многу работи... туку незнам
кога оди сега нејзиното шоу... ?
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРПСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ЈА БАРААТ НАШАТА ВОДИТЕЛКА Откако последниов месец живееше на релација Скопје-Белград, атрактивната водителка Лила М. Стојановска доби понуда за работа во српската престолнина. Една белградска ТВ- куќа е заинтересирана Лила да има свое шоу во српскиот ТВ- етер..........
Се запознав со многу колеги од телевизискиот бизнис додека во живо го пренесував финалето на "Вип Големиот брат" и "Преживеан" од Белград. Некои од нив знаеја за моето искуство и добрата поткованост во телевизија "Сител", па од таму дојде понудата за ТВ-шоу еднаш во неделата. Засега сe е во фаза на преговори...откри Лила ....
За потребите на нејзината кариера во Србија, таа ја направи новата фотосесија со познатиот фотограф Дејан Миличевиќ, која ја прикажува Лила во нејзиното најсекси издание до сега.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич не ми е симпатична.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja e taa
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лила од утревечер ... во... Се или Нешто ..... на Сител
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на Лила само Кили и е лекот
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А не ... јас мислам обратно .... Лила ќе го нокаутираше
уште во првата рунда ...... ќе го принудеше сам да си го ......
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
всушност, и сама си направи такво „ток шоу“ кое нема никаква смисла и каде се трошат пари за џабе |
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Лила има ..тешко и големо искуство знае да се снајде
во секаква ситуација ...додека оваа другава е нова почетничка ... но со тек на време ќе научи да се справува и со онакви како џанакон ....
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |