|
Victoria's Secret |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Декември.2011 во 17:55 |
Ете така. Машко отвара тема во мода. Смешно а?
Ме пукнаа деновиве со Victoria's Secret. Такви се вакви се, глеј го ова, глеј го она. А ова како ми стои
Ти стои, не ти паѓа
Ај да видиме што е најново од Victoria's Secret.
(Темата не се однесува само на долна облека. Туку на сите парталчиња што се продаваат во нивните продавници)
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво ќе и стои ова
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Покрената е тужба за брендот „Victoria’s Secret“ бидејќи долната облека ја произведува од памук кој го берат деца-робови во Африка.
Нивната долна облека ја рекламираат најубавите модели во светот. Производите им се наоѓаат на полиците на најгламурозните продавници, а членовите на брендот гордо истакнуваат дека производите на „Victoria’s Secret“ имаат сертификат за органско потекло. Сепак овој факт го побива најновата информација дека „ангелските“ гаќички и градници се изработени од памук кој го берат деца во Африка кои се приморани да работат без никаков финансиски надоместок кои немаат повеќе од 10 години. Собраниот памук го носат во фабрики во Индија и Шри Ланка, каде што од него се прави долната облека на брендот. Пред две година на Денот на вљубените, овој моден гигант направи специјална линија на долна облека, чија продажба помогна на Буркина Фаса. Членовите на модната компанија ветија дека ќе ангажираат екипа на луѓе кои ќе ги истражат овие информации. |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neshto najnovo od VS Изменето од Valerija - 26.Декември.2011 во 08:46 |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |