![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 482> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
уште половина час а потоа правец во кревет ...
веќе чувствувам.....
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Следно ќе биде да ништо не чувствуваш Да си ја вртам истата песна тој половина час како и претходниот |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
.... смени нешто ај три минути
па потоа терај ја старата ![]() ми помогна ова
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Со јазикот Него и мене ми минал половината од часот да си легнувам Изменето од Орка - 17.Декември.2011 во 00:13 |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
sakam da mi se prispie veke
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
piese 10 kafinja, nema spienje sega da doruckuvame nesto |
|
vivi
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
pomina vremeto za dorucek, vreme e da pocnes da prigotvuvas nesto za rucek da napravese vivi nesto za rucek |
|
![]() |
|
Биди среќен доручек ако направи На арно да испадне... |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
ke ispadne na arno, ako sednes i se smiris malku
![]() da si najdam dobri no evtini skii ....
![]() |
|
![]() |
|
Само санки има на лагер Сутлијаш за доручек |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
e tie za tebe
![]() ![]() da dojde toa pratkata sto ja ocekuvam predpladne
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
нема..... ке дојде утре дури ....декемвриската плата да ми ја дадат до понеделник ![]() Изменето од gazela - 21.Декември.2011 во 10:50 |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Без провокации некој ја чека уште ноемвриската Околу работава кога сме денов да биде како вчера |
|
![]() |
|
јас баш би сакала да ми биде како вчера да го добијам што побрзо унапредувањето
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 337338339340341 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |