![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 336337338339340 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќе ти дадев број...Ама мојата масажерка се спаси отиде Австралија После ручек да фатам кревет и до сабајле да не му ја мислам |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
nema da te fati posle rucek dremka, da bese posle vecera
![]() da zavrne ili dozd ili sneg , da ja iscisti malku necistotijava !
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
nemoj sneg .......sega pred nova godina., zarem
![]() a koj ke chisti sneg na +40., dobrovolci |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
dobrovolci , vie , tie , onie (samo ne nie )
![]() da mu slusnam glas
![]() |
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
јави ми се
![]() да исплете чорапи ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Кога ќе ти се јави ради мерки Да ја исконтролирам тремава....Или и нека стои само да не испаднам |
|
![]() |
|
tremata izgleda tebe te iskontrolirala
![]() da zaminam popladne, i utre uste rano na skijanje
![]() |
|
![]() |
|
Ај петок е па и таков сон може ќе видиш Да функционирав поинаку |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() да ми помине главоболкава
![]() |
|
![]() |
|
Само продолжи со емотиконов( Да си легнам |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
ќе поседиш уште малку
![]() да се напијам аналгин или кафетин
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
im pominal rokot, sorry...
sakaaaaAAAAAAM SNEEEEEG!!!! Изменето од Marko Polo 1 - 16.Декември.2011 во 23:30 |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
снег во понеделник сабајле
![]() сакам да делува што побрзо ....
![]() |
|
![]() |
|
Еми не се умислувај де,че а биде Да ми кажеше уште колку мкалку |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 336337338339340 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |