IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 221222223224225 266>
Автор
Порака
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 13:17
Originally posted by pHp pHp напиша:

И сега само ќе збориме "ајде, ајде" и ништо нема да направиме?
Ај евеконкретен предлог, во Сабота на 17.12.2011 во 20 часот сите да се најдеме ете пред споменикот на Александар на плоштад и да одиме некаде?

Ova kje ispadne kako pr. so hranata(od filozofija) - ja posakuvash ama ne posegnuvash Zoshto???

Изменето од viktorija123 - 16.Декември.2011 во 13:18
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 13:20
Добро овде може и да се најде оправдание... Страв од појавување на вистински идентитет, како што прочитав претходно, дали сме сите храбри како на форумов и т.н. Ама, во секој случај идејата е одлична, јас би сакал да дојдеме и ете дадов предлог. Пу за мене!
Кон врв
saguaro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Август.2011
Поени: 482
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај saguaro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 13:38
Мислам дека е ова добра идеа, посебно ако се сретнеме форумаши кои комуницираат едни со други.
Но некои треба можеби да ги дочекаме да дојдат од странство...

А некои како мене утре веќе имаат закажани средби, и тоа деловни баш во тоа време.

Но каде има добра воља има и решение.
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 13:40
Еј, како што кажа saguaro , неки не се во можност да дојдат и тоа е ок. Еве друга идеја. Да направиме список на луѓе кои ќе дојдат, ова вака еднаш ко за првпат, па ќе има и други собиранки?
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 15:18
Originally posted by емил емил напиша:

Па ќе ја бистриме.Ја сум радознален да видам дали некои се толку храбри и ви реалниот живот како на форум .

Тој филм нема да го гледаш Емил, џабе се надеваш. Посебно од најхрабрите и наводно најсилните на форумов.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 16:32
Еве јас ќе застанам кај шмизлите  и нема да ме промашите.голема насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 16:36
Смизwa си?изненадувањесмеење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 16:42
Ма јок бресмеење...не сум јас  лигава како нив,туку да можете полесно да ме идентификувате.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 16:45
Originally posted by Renatax Renatax напиша:

Еве јас ќе застанам кај шмизлите  и нема да ме промашите.голема насмевка

Site se dogovaraat da se soberat kaj Aleksandar... Rentax se slozhuva so nivniot predlog, taa kje cheka kaj shmizlite.

Point well taken !   
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 16:50

Ма јок бресмеење...не сум јас  лигава како нив,туку да можете полесно да ме идентификувате.

Ако не си, подобро немој да застануваш таму. Последен пат кога бев таму (одамнаплазење) само смизли се сликаа со смизлите. Па да не помисли некој дека и ти сиизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 16:51
Ама Меси,поедноставно е да ме пронајдат таму,башка тие лавчињата околу Александар многу прскаат и можат да ме наводенат,а замисли најавуваат пад на температурите.

И у понеделник читаш топ-вести форумџика се скаменила чекајќи ги нејзините пријатели од форум.смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 16:52
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Ако не си, подобро немој да застануваш таму. Последен пат кога бев таму (одамнаплазење) само смизли се сликаа со смизлите. Па да не помисли некој дека и ти сиизненадување

Тогаш Санти  ти застану кај оној кондураџијата демек со чисти чевли и чист образ идеш на средба.газење од смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 16:58

Ама Меси,поедноставно е да ме пронајдат таму,башка тие лавчињата околу Александар многу прскаат и можат да ме наводенат,а замисли најавуваат пад на температурите.

И у понеделник читаш топ-вести форумџика се скаменила чекајќи ги нејзините пријатели од форум.смеење

Нели не им прскале веќезбунетост

Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Тогаш Санти  ти застану кај оној кондураџијата демек со чисти чевли и чист образ идеш на средба.газење од смеење

А јас од Прилеп да дојдам за едно пивозбунетостизненадување
Е да бе, да уште кондури да ми чисти тојнека ти е срам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2011 во 17:02
Ма не да прскаат,понекогаш дури ми личат како да повраќаат.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 221222223224225 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.