|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 441442443444445 890> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk... ne se lazi santi, ne pustaj race...
|
|
Incredible Blue
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк ... не не , никако не пуштам раце ... тоа го оставам на .... маѓионичарките
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Пазете се од Рената...чита мисли
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...Признавам јавно,тестот беше направен на колегава над мене....абе ме бидува што да правам?!
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...од радост ме заболе главата
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk.....samo mene mi se |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde na kafe za dobro utro
|
|
vivi
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... не верувам бе веќе, ама на никој не му верувам веќе
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк и да не веруваш ако некој сака да му веруваш , да му наплаќаш три стотки од саат
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паметен муабет.. него ова се верувањево? Се занасам нешто.. не е дека не верувам, само ме изнервираа малкуцка.. а јас пошто лесно се палам кога ме буцкаат.. и така
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк ... скопски менталитет ... ај брзо минва а тоа со палењето ќе да е добро , земајќи предвид температуриве надвор
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ogled na toa deka imam temperatura
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааааа ти ептен си претерала со палењето.Барај нешто за ладење Ево ја на пример секое утро ладно чајче си пијам и никад неам проблем со ... палењето ама чајчето од нане
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 441442443444445 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |