|
Дали вчера или минатата ноќ се сексавте? |
Внеси реплика | страница <1 8485868788 303> |
Автор | |
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa krivo mi e mori, oti ja pa ne go praam toa sekoj den e zatoa krivo mie - MORI!!! |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ako deca , ebanjeto e zdravje , samo taka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Објасни му го тоа на Зоки
А не тука да ми се издерава пред сите |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoki zemi i ti ebavaj
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушаш Зоки...........Алооооооооооо
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto ne kutite poglasno!!!!!
jas ne sum znael !!!! |
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е од сега да знаеш,утре прв пост сакам да ти биде на оваа тема и тоа со позитивен одговор
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razumem druze kapetane !!!
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaj malku be , nemoj da vrsis pritisok na prijatelot
|
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто притисок???
Мислиш дека он е против сексот? мислиш дека не сака??? |
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I na travi, i na njivi,
u avionu il kamionu i kad sam stobom i kad sam sam .. tralalaalaam |
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas momentalno ziveam asketski zivot ,kako onie budistivkite svestenici , sega nekoe vreme ke bidam miren i dobar (do koga ne znam ) |
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај не се зарекувај
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pazi sto si rekol. Nemoj mnogu pauzi, da ne zaboravis sto i kako se pravese
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница <1 8485868788 303> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |