IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е Груевски?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е Груевски?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7172737475 100>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2011 во 12:05

Не му верувај на фокус...немој .
Си слушнала дека една слика вреди повеќе од илјада зборови.....значи не е доказ НО и да `Е ?!

Човекот има полно право да им даде наредба да работат за тоа шо се палатени А не да глумат во лош филм со уште полошо сценарио...мајмуни ли ќе не прават ?
`еј знаеш шо ај прашај ме нешто интересно да се направам мангуп малку`
И ова е ефикаснот....координација ?

Нема ништо чудно тука , само ми  е малку малоумно ова !

Editirano od Messenger

Изменето од Messenger - 06.Декември.2011 во 15:00
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2011 во 14:50
кој е?
човек без почит и без култура
оној кој вечно касни за секаде
сме го добиле спорот со Грција
цел ден на тв течи најава дека Премиерот ќе се обрати на македонската јавност во 14.30
нашата маленкост ќе чека...не е проблем..сме навикнале...на НЕкултура на живеење(немој само сега да ми каже некој од овде дежурните дека тоа е заради тоа што работи 24/7...ќе ми се слоши)

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2011 во 14:56
ах...ете го...со 25 минутно каснење...не е многу де..а и како споро читаааа...сите да разбереме...демек нешто големо ќе се деси после ова

Изменето од Andjelina - 05.Декември.2011 во 14:57
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2011 во 20:45
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

кој е?
цел ден на тв течи најава дека Премиерот ќе се обрати на македонската јавност во 14.30
нашата маленкост ќе чека...не е проблем..сме навикнале...на НЕкултура на живеење(немој само сега да ми каже некој од овде дежурните дека тоа е заради тоа што работи 24/7...ќе ми се слоши)

па фала богу дека премиерот ќе се огласи, кој друг да се огласи, онаа пијаницата рошава, тој филм нема да го гледаш никогаш повеќе а можеби ни тогаш
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2011 во 23:29
 Зекси ,мене воопшто не ми беше думата дека премиерот не треба да се огласи..прочита ли ти такво нешто во мојот пост???
можеби читаш мисли,а?
или нема што да кажеш за константното невоспитано каснење на Премиерот?

Eitirnao od Messenger.

Изменето од Messenger - 06.Декември.2011 во 15:01

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2011 во 09:31
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Не му верувај на фокус...немој .

Си слушнала дека една слика вреди повеќе од илјада зборови.....значи не е доказ НО и да `Е ?!

Човекот има полно право да им даде наредба да работат за тоа шо се палатени А не да глумат во лош филм со уште полошо сценарио...мајмуни ли ќе не прават ?

`еј знаеш шо ај прашај ме нешто интересно да се направам мангуп малку`

И ова е ефикаснот....координација ?

Нема ништо чудно тука , само ми  е малку малоумно ова !

sekoj si ima stil na rabota.......i da e taka jas ne obvinuvam nikoj...

maloumno ke bide nikoj ic da ne se zamara ni so edno prasanje....

kraj na kraj zen site sakame da se napravime ponekogas mangupi...да

Editirano od Messenger.

Изменето од Messenger - 06.Декември.2011 во 15:02

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2011 во 09:33

кој е?

jas ke ti kazam...ako sakas tocno da znaes...koga ke se vidime ke ti kazam bas za ovoj moment...ne za drugo tuku za da ne ti se slosi pak..,големо гушкање

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2011 во 10:47

Зекси ,мене воопшто не ми беше думата дека премиерот не треба да се огласи..прочита ли ти такво нешто во мојот пост???
можеби читаш мисли,а?
или нема што да кажеш за константното невоспитано каснење на Премиерот?

Тебе бе не ти е гајле  што тој касни , или рекол ова или рекол она. Ти не можеш да го гледаш, не го поднесуваш, целава оваа гарнитура што е на власт, ноќе не спиеш дека комуњарите со твојот најшармантен политичар више не се на власт а со подржувачи како тебе никад нема ни да бидат.

Можеш да ме навредуваш колку сакаш, не ме боли уво за тоа

Editirano od Messenger.

Изменето од Messenger - 06.Декември.2011 во 14:59
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2011 во 14:57

Komentirajte za komentarite, a ne za komentatorite.

Ako ne vi se dopagja nekoe mislenje, ne mora da se iskazhuvate kolku ne vi se dopagja mislitelot.

Изменето од Messenger - 06.Декември.2011 во 15:03
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2011 во 17:34
Гујо е НОВИОТ ,пази сега од КОМУЊАР , УДБАШ,сега бил МАСОН(Нешто као ТИТА,за него се зборуваше дека бил тоа срање), Сега че ги владеел МАСИТЕ овде,па затоа и моногумина не го РАЗБИРААТ ,си ПОМИШЉАВААТ ДЕКА Е НОВИОТ МЕСИЈА ;ДА ГИ СПАСИ,а нив им биле само доволни ПОЛТРОНСКИТЕ вработувања и МИЛОСТ.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2012 во 00:47
koj?
...eden tip shto...izdashno zima od siromashnite .... za da im udeli  na ...bogatite!
...isto kako superhix-ot od ...stripot alan ford!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2012 во 20:08
Ако и се верува на Нова Македонија, отсега ке викаме-премиерот со побелената косаголема насмевка

Му обеле косата

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2012 во 22:00
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Ако и се верува на Нова Македонија, отсега ке викаме-премиерот со побелената косаголема насмевка

Му обеле косата

Е па му обеле, мислиш дека е лесно 24/7 да бидеш online.
На некој му обелува од работа, на некој од пиење и дрогирање итн...

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2012 во 23:24
И од крадење и страв да не те фатат обелува коса.....а овој и неговите пајташи друго и не знаат да работат....
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7172737475 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.