![]() |
|
На кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehehehehehehe
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Idiot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
brzaa pa ti si bil tuka
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Izgleda na vrapceto ne mi se videlo dobro.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Idiot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
eh sea ne ne mu se videlo dobro tuku mozda mu kazale pogresno
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
E toa ke da e- pogresno mu kazale.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne e ono krivo tolku mu faka crpkata
|
|
![]() |
|
Pa ti na vrapce mu veruvas.Sto kazuva toa za tebe.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa koga mi umre cigankata sto me falese so da praam sea mora taka
|
|
![]() |
|
Pa mu se svrte na vrapceto.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
koga ostana samo toa
![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Ај сега е касно за кафе но кога ке се овердозираш како ја после нема спиење
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
stvarno ne znam zosto ne mozam da zaspijam...denes neznam kolku kafinja ispiv....Ic ne mi se spie........
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
i mene me maci navikata po 5 kafina od koi 3 espresa pa mozda zato sum nokna ptica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
a po drugo e koga rabotis na mesto kade sto non stop se pravi kafe...
ic ne ti se pie kako za inat
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |