|
Што е најпотребно за една врска да биде успешна? |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 44> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poddrska, razbiranje, poddrzuvanje na sonot na drugiot, verba itn. Isto taka mnogu e bitno, spored mene da se znae deka nie sme samo del od zivotot na partnerot a ne celiot negov zivot.
Jas imav prilika da zapoznaam eden prekrasen par i edna situacija seuste me odzvonuva vo glavata... kade sto tipot rece: Na zena mi bese idejata, samo jas vnesov akcija vo nejze.. i go vidov zarot vo negovite oci. Tolku mnogu megusebna poddrska nemam videno na nitu edno drugo mesto. Prekrasno. Uspesno |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e Ljubov !
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Princces
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и се да има,пак нема да биде успешна....ичи можеби грешам???
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Greshish.
Inaku zavisi od toa shto podrazbirash pod onoa "da bide uspeshna". Od koj i od chij aspekt da bide uspeshna ? Dali uspehot go gledash spored toa dali drugite bile vo sostojba da ja unishtat ili deka ne uspela kaj onie koi vo sushtina ne bile navistina vljubeni, tuku aktraktirani poradi nekoi vrednosti. Oti kaj onie koi navistina zhiveat vtemeleni vo Ljubovta, taa sekogash pobeduva. Mozhe da bide formalno razorena i unishtena samo odnadvor, od onie koi poradi nekoi prichini ne sakaat taa da caruva megju vljubenite. Pa duri i togash Ljubovta mozhe da pobedi... vkluchuvajkji go i tragichniot triumf, kako shto e primerot so Romeo i Julija. Изменето од Messenger - 29.Ноември.2011 во 17:22 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мора да се прифати другиот таков каков што е. Со сите негови маани, да не се бара да ги смени мааните, зашто ако ги смени, веќе не е истиот човек.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Компромис,разбирање и толеранција,зачинети со високи дози на љубов.
Околу промените на одредени (за некого маани)....маани или доблести мои си се,оној што вистински сака ,нема да инсистира да ги промени. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amin ! Faktichki toa e Ljubov. Potpolno prifakjanje na drugiot i spodeluvanje na sebe si bez ostatok i bez premisla. Seto drugo e umstvena presmetka, trgovija, zdelka rakovodena od Egoto. |
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Zgodna zenska i glup, zaljuben, zafaten i bogat maz? |
|
Incredible Blue
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov , ljubov , megusebno razbiranje , vzaemno nadopolnuvanje, poddrska , tolerancija,
ete sto e potrebno za uspesna vrska
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,,,,,,,edno zhensko i edno mashko shto vibriraat na ista frekfencija............
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
11 години сум заедно со мојот сопруг и до денешен ден не можам тоа рационално да го објаснам. Која формула и да ви ја кажам, секогаш мистеријата е составен дел.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи од калибарот на луѓето, за спонзоруша и некој со пари -физичката убавина и достатен прилив на средтства е гарант дека ке бидат успешен пар, за тинејџери - степенот на заљубеност им ја одредува врската, за верски фанатици-истомисленоста е клуч, за сиромасите-безусловната љубов и така натака...
т.е сличните размислувања и цели ја одржуваат врската во живот, без разлика од кој тип на фаци се
Изменето од Glenn - 17.Декември.2011 во 12:22 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ANITKA111
Сениор Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pojma nemam
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ги правите сите оние работи кои ја освоиле, сите денови да и ги правите како оние од почетокот на врската, редовен секс, пари во изобилство и тоа би било тоа
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |