|
Скопје 2014 - Окултни симболи |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Arylian
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков е и кој е тој древен Македонски ред "вистина" ?? Зошто не стои име и презиме на авторот ?? Дали е Вистина или Лага (Real or Laer) ќе биде корисна и ќе не научи.
Изменето од Arylian - 29.Ноември.2011 во 14:41 |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе може и да има окултизам во поставеноста на градбите, но не вредат ништо доколку не се enchanted (енергетизирани).
Следен проект е енергитизам на градбите и - зголемување на цената на струјата. Зар уште има луѓе кои веруваат во окултни симболи и магии?!?! |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka ima ovci kje ima i shishanje. A volnata mu e potrebna na onoj koj zne shto da pravi so nea, neli ? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знае, ваљда ќе прави јамболии, таписерии, јоргани...
Абре како може во втората декада на 21 век некој да верува во окултизам и магии?!?! И па уште да го пласира тоа како некаков заговор против народот, со цел да се владее со него, да се покориме и засениме?!?! Абре ЛУЃЕ!!!! |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chitaat lugjeto po drugi sajtovi za simbolikata na gradbite na masonite vo Vashington i Vatikan, pa inspirirani od toa si velat "daj istata rabota kje ja plasiram vo Makedonija..."
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кај нас има посебен ред наречен "Виситина", чиј претседател е Митре од Долно Дупени, братучед на Илија од Горно Коњари. Они владеат и имаат удел во креирањето на политиката за молзењето на кози и продажбата на легени на пластичарската улица. Си видел каков оџак има куќата на Митре? Чиста копија на Кабалата бе...Ми кажа у "Златно буре" кога испивме 3 литра домашна жолта...
|
|
Arylian
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Misam deka treba chovek da se upati vo nekoi raboti povekje od povrshno , za da moze da razbere , procesira a podocna da dade svoe mislenje , fakt ,somnez , chuvstvo... Simbolite ? Dovolno e da go vidish logoto na Windows Microsoft kakva prekrasno stilizirana svastika e...Simbolote se silni idei koncepti energii ,no pobitno e namenata i namerata..
|
|
pHp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријателе, ако јас не верувам во порака на симболот, нема да има влијание врз мене. Ако мојата мисла и верба се насочени кон деструкција, џабе ми се крстови и палења свеќи. Исто и обратно, ако мојата мисла и верба се насочени конструктивно, стави ми и пентаграм на чело, нема да има влијание на мене. Дали енергијата ќе има влијание на мене или не, зависи од мојата рецептивност кон истата. Изменето од pHp - 29.Ноември.2011 во 16:12 |
|
Arylian
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e najbitno , sekako ti e dadena moznosta za izbor
|
|
Arylian
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakov e toj makedonski red Vistina ? Zoshto se krie imeto na avtorot ?
Blagodaram A.V.K. |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..............
Е мора да ја најдам (купам) книгава |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Direr
Нов член Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитај ја книгата. Нејзината порака е дека добрината привлекува добрина, а ароганцијата, нетолерантноста и омразата привлекуваат само страв и злоба.
|
|
Direr
Нов член Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако си ја прочитала книгата сигурно си упатена повеќе од површно
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема поголема натприродна сила од парите потрошени на глупост2014
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |