![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 449450451452453 563> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke go pocastam kafe i lokum
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
ќе ја оставам мирно да спие
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ke mu gi vratam crncive...azilanti se
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
имаат работна дозвола жими се
![]() Би и купил канаринец ![]() |
|
![]() |
|
ke mu kupam ripka so akvarium
Изменето од vivi1 - 29.Ноември.2011 во 13:00 |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Ke i kupam obetki
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Ќе и' купам штитници,страв ме фаќа коа ја гледам со скиролов..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
ke i kupam edna steka cigari |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Bi ja odnela da go vidi lesnovskiot manastir. ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
bi i podaril kniga
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
би му ги ишишала мустаќите
![]() (а би сакала за благодарност и мене да ми подари книга ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Bi i podarila kniga [ imaj si dve]
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Bi i kupila edno chokolado
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
ke ja zatvoram vo podrum tri dena ....da i dojde pamet
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 449450451452453 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |